Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobio si poziv u svojstvu svjedoka, a desila se izborna kradja. Ja ne znam sta ti nije po volji, odes i svjedocis. To je isto jedan vid borbe za Srebrenicu, boris se za istinu svjedocenjem, ne znam sta bi ti?
@BIMDDC200200 za minusase pitanje : kako bi se saznalo za genocid i zlocine da se nije svjedocilo? Tako isto dodje i sa izbornim kradjama, moras svjedociti.
Jel se Bego , iselio ?
Makar je na LATINICI ,
Bule bre i ti vakcinisan , haman , 😁
Sad lijepo tražiš da ti u izjavi piše "na bosanskom jeziku"
Ne vidim u čemu je problem. Pozvan je u svojstvu svjedoka za optužbe koje je iznio. Sad što se Bošnji teško odspojit od nargile i otomana je druga stvar.
Oni ti ga puše Čamileeee
tipicna policijska drzava
Kao oni ga napadaju mi cemo da ga branimo jer je nas. I tako u krug godinama. Gdje sad platu prima?
gdje je ramiz mandibula ovih dana? nema ga u tuzli u sagitarijusu gdje je inace bio inventar, ko onaj akvarij
Tu poziv oćito nije pisao onaj koji više koristi ćirilicu. Ili je to to što je ista upućena Bošnjaku pa mora se pisati latinicom.
UDBA nije prestala sa radom samo je ime promijenila BIA
najvece bh patriote su po inostranstvu i njemackoj ovi preostali u srebrenici trebaju otici u njemacku da se bore za bosnu tu je borba
Ćamile vala, ako ćemo pošteno, nije ni tvoje maslo za ramazana.
Pa ispričaj tužiocima ovo što pričaš po tv. U čemu je problem da njima kažeš sva saznanja u svojstvu svjedoka?
Ona "žrtva" Bego SDP će se nastaniti u opštini Vogošća nakon one sramote.
Koje jeftino politikanstvo....prijavili ste krađu i policija te zovnila kao svjedoka da das iskaz...gdje problem
Pa zovu one za koje tvrde da je bilo prevare. ko bi drugi trebao svjedočiti...Ne znam šta je tu sporno. Ili je Ćamil vazda ugrožen.