Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucenik generacije vidim odmaj
Ovo je strateški potez njegov, on se namjerno predo jer se zatvara gradska biblioteka radi revizije pa ode u zatvor da čita knjige :D
Ubio se za Idiša, ovo je neki intelektualac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ti vrijedi Boss majica kad izgledas ko Hugo..;)
tek sad ga uhvatili...a decko se setao slobodno gradom i pravio pizdarije kad mu je k....cu ceif bio.....
beriz = djeriz
Vid' sise tamo :O
emeritus vidi mu se na cehri
A vidi mu se na faci...pravi intelektualac, nema šta, rodila majka.
A brate dobre face za degeneka.....ispuhali bi njemu mišići da mi ga je malo ispendrečit. Nije mi jasno kako može društvo dopustit da par kabadahija teroriše građane i dovodi u opasnost pucnjavama itd...
Ovo je onaj sto bude svake sedmice na Zelenoj Panorami, borac za dobijanje podsticaja poljoprivrednicima ratarima i humano poprskivanje jagodicarskog voca prirodno proizvedenim pesticidima.
Fuuuuuuuuuuj!
Beriz je Tuzlanska maskota,no dirati,samo gledati :)
Beriz - medju rajom poznat kao Bilmez!
Samo urbano
...ih, koliko je ovaj samo slikovnica pregled'o....... ;-))))))))
Majica HUGO BOSS-pijaca, torbica Armani-pijaca, a tetovaza-ofirni tribal uredno viri ispod rukava! :D
Vidi mu glOve i brOde, ubio se za Gornje Maoče, tu i tamo isti koeficjent znanja i inteligencije, tj 0 poena
@hazbi Naravno da mu to neću reći. Ovo je moje mišljenje, a njega to vjerovatno ne bi ni uvrijedilo, znam. Da se može s njim ljudski pričati vjerovatno niti bi on puco niti bi u njega pucali. Slike i članci o njemu sve govore.