Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kreten moras bit da te zaboli briga za svima ostalima i da mislis samo na svoju guzicu. I to obavezno kad ga privodite u stanicu, radite to kao nekada milicija ubij boga u njemu pa ga odvedi u muriju.
A koje jedinice treba da hapse takve osobe ako neznaš , jesu li zaražene ili ne. Ne prenosi svoje hipohondertstvo , manijače !
TAKO I TREBA...Posto sa svojim ne savjesnim ponasanjem mogu nekoga da ubiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahajaa da vidim evo iz komsiluka samo ih ima desetak kohi su juce i danas dosli iz Slovenije i Italije i vozaju se, setaju cak sam ih vidio u retoranu danas pojedine, sa zenama i djecom hodaju gradom, bas ih kontrolise policija halal vam cufte
A sta je sa onima koji nemaju lijecenje u BiH???
Jedan testiran u 24 sata. 18 ukupno. od početka krize. A koliko je ljudi prošlo samo kroz aerodrom... To nema testiranja dok nekome ne otkažu pluća. Kako će se za samo par dana desiti pune bolnice kritičnih...
Treba takve kao nekada policija prebiti, da mu prebiju corona virus
Svakog ko se ne pridržava naredbe strogo kazniti,ali iza onih koji to rade u strahu da ne bi izgubili posao,treba da stane država i da žestoko kazni poslodavce,ostalo sankcionisati.
Svaka cast! Kompetentnost na nivou, samo tako nastavite proaktivnost je najbolja mjera zastite koju mozemo poduzeti, a nesavjesni pojedinci i trebaju biti kaznjeni.
Kako to ba, Moj komšija došo iz francuske eno svaki dan vani normanlo sve kao i prije
Saso mange pun ih TK. Puhnuli iz Italije i niko nepostuje izolaciju
ja ako dobijem virus idem pravac na dzumu da išćem lijek od dragog Allaha dz.š. Jel pošteno ?
hahahahaaaaaaaaa.... joj budalaste drzave
Ako osoba koja ulazi u BiH nema virus i ne dolazi iz Njemacke Italija i Kine dolazi recimo iz Luxemburgs dali ta osoba mora bit u izolaciji.
pa ja bih umro od dosade za 14 dana a ne od tog nekog izmišljenog virusa
Takvima je i bolje da pocrkaju
Dođe Drot za koga se ne zna je li zaražen ili nije, (vucara se svukuda po cijeli dan bez zaštite) i lagano na zvono, ding ding,,,otvorim mu malo morgen.....
Donose li 3 obroka dnevno izoliranim kojima je uskraceno kretanje 14 dana?
Kakvi smo nepismeni ne znamo ni formular na granici popuniti! Samo hapsi idiote!!! Hodaju a svoju djecu su poslali kod nene na 14 dana!
Svaka cast tuzla mup da hoce svugdje stegnuti i kontrolisati ove neodgovorne ljude vidam svasta ovo je cista istina da se svjet ponasa bahato i neodgovorno.