Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo vam što kradete na registracijama, taksama, kaznama, sto se krijet iza zbunova, sad još i presretaci, dok vam lopovi kroz noge prolaze. Svako malo vidiš neki sa kockastom glavom ili iz zatamljenog auta pozdravlja policiju
Iq 40 svakom
Zvuči kao napredak u sigurnosti saobraćaja, vidjećemo kako će to na kraju ispasti ...
mi smo ljudi od vlasti stvorili novu jna protiv koje ce mo se opet morati boriti,evo zapamtite od ovih policajaca sto se sepure sa opremom koju smo im mi kupili i placamo ih bit ce barem pet uhapseno za neko ozbiljno kriminalno djelo,vidite da nema dana da nije uhapsen neki profesor,sudija,doktor,direktor,gazda,ministar.poslanik,cak i vjerski sluzbenici
Ne izgledaju prijateljski 😂
Hapsite vi sirotinju obicnu paraziti, mayke vam se nayebem i pose.em na drzavu!
slabo policija hapsi kriminalce, mi svaki dan sve vise politicara imamo
Pa mora neko zamjeniti političare koji su u zatvoru...
Guzlanski specijslci izbjegavaju akcije ako se ide liftom
Kako sam uzbudjen. Još samo da se sjete pokrpit rupe na putu , ma druga Švica!
Koga hapse, mozda nekog sto je u djamiji cipele ukro.
Jedno je vjezba, a drugo stvarna situacija nekoga naoruzanog sa taocima. Nek se mole bogu da nemaju takvu situaciju sa vise talaca.
imam ja dojavu o imenma glavnih kriminalaca u bih. bakir izetbegovic, milorad dodik, dragan cavic, fadil novalic...uzmete telefone od njih cetvorice, i sve redom iz imenika pohapsite i eto rahatluka u bih!
PODRAKA POLICIJI ALI jacoj, postenijoj i STROZIJOJ..... Znaci nista labavo
Sve je ovo bezveze! Samo demonstracija nemoći pred noćnim trkačima, dilerima i lopovima. A o političarima, to ne smije niko ni pomisliti! Deru sitne prestupnike koji prekorače par kilometara, i pune budžet koji i sami prazne. I tako ukrug, a neki dan na protestima. Plačite onima koje čuvate!
Kriminalci se u ovoj drzavi ne hapse vec samo sitna boranija i sirotinja.
Kada ce ministre i direktore lako je sirotinju hapsit
Trenimg im je jedina akcija...kad se policija nasla u okrsaju, upala u trenu pocinjenja kakvog djela, uhapsila kakvo krupno ime kriminalno o kojem carsije bruje itd.