Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je prevara i laž, osim dobre duše i neizbježne smrti!
.ba
Ne znaju ljudi mnogo, vecini je maksimalan domet fejsbuk i pornići
J.ebalo ih je kako su im napravili najveći nevidljivi aerodrom na svijetu. Do tad su bili rahat a sad ih ne popuštaju ni na društvenim mrežama.
Trebinje je preljep grad u kojem zivi 90% siromasnih gradjana, 10% povlastenih su lokalni tajkuni, crkveni velikodostojnici, te pokoji Bosnjak penzioner iz Danske, Svedske i Norveske, kao i par mafijasa iz CG koji tamo lijepo zive. Jos im Luka povecao poreze pa umjesto 30KM prije sada placaju 100 KM na godinu. U biti tako je diljem BiH, jad cemer i sirotinja na svakom koraku.
Trebinje je od rata jednonacionalni grad u njemu živi samo 6 bošnjaka a bošnjaci iz Danske i Švedske su masovni turisti čija sezona traje 7 mjeseci i od ovih turista žive jednonacionalni građani godinu dana.
Ma sta ima veze dajte im podatke iz RS pasoša 😂
Đikani su smdrljiv narod.
Ko nasjedne na neku vec odavno poznatu prevaru, i treba da plati porez na glupost