Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma cirkus je da primjena odluke počinje od danas. Situacija je ovakva već danima. Jedan dan neće ništa promijeniti, a sramota je da počne na Božić!!!
Sad ce sva raja poletiti, cim se ne kaznjava hahaha
Kako vidim situacija se od jučer nije ni malo popravila.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi nisu normalni sad ovako sad onako. Narode sutra izaci parkirati ispred ministarstva i odnjeti kljuceve Cedomiru Lukacu:-)
A ko je cedomir lukac?
sigurnije Incku
Ma de nas barem dobro iz...ebte, gonite se vise i vi i par-nepar u MP3
Nek naplate pola osiguranja za registraciju
Anarhija. Imitacija države :)
Ja sam hrvat. Tetak mi je židov a idem kod ujne koja je muslimanka. Sta sad da radim?
Kako ce ljudi koji zive na Dobrinji a rade u Vogosci prebaciti se do posla i obratno kada linija gradskog prevoza ne postoji za ovu relaciju.
Ne lazite pisali ste kazne ljudima.
Bravo za našu vladu. Još jedan veliki korak unazad za građane i privredu. Možda bi trebalo donijeti zabranu saobraćaja za sva vozila bez obzira na par-nepar .zabranu ukinuti samo na vjerske praznike.Naravno, ove zabrane ne odnose se na uposlenika u vladi obzirom da će tramvaji biti puni a oni ne smiju kasniti jer moraju donijeti još dosta važnih odluka kojim će nas zaista sve obradovati.
Zbog ustede vode u Sarajevu nedjeljom se mogu kupati samo parna godista rodjenja
nikad nam udovoljit sad su bozicni praznici sutra ce biti nova godina prekosutra nesto trece a grad nek se gusi i dalje to vam pasuje vise
@senadt..grad se gusi sto mnoge inspekcije ne rade svoj posao...sto se izgradilo kuca bez dozvola koje se griju na smece i plastiku, sto se prodaje cumur van svakog standarda, sto na tehnickom prolaze vozila koja ni u ludilu ne bi prosla, sto su "strucnjaci" razno raznim budzama dozvolilo gradnju tako blokirajuci fluktuaciju zraka i na kraju politika koja u grad trpa socijalu kao glasacku masu, a nije i nikad se nece asimilirati gradskom zivotu...eto, mislim...
Vladine mjere ili predstava za narod:Policija ne može kažnjavati za par-nepar,nema zakonskog osnova! vidi : novi.ba i nap.ba
kako vas boga nije strah budale jadne sta radite idioti.
sutra na posao samo oni koji nose na nogama obuću s parnim brojem
Sramota je da počinje na Božić.Da je nama na Bajram sve bi digli na noge i protestovali ispred Vlade.
danas sam bio dva sata u gradu , ne sretoh niti jednog policajca. haman ne rade nedjeljom
MENI NIJE JASNO, SAMO SE POSLODAVCI JAVLJAJU!!!! ŠTA NAM JE SA DJECOM!!!!! PA AKO JE OVAKVO STANJE, ŠKOLE SU DAVNO TREBALE DA REAGUJU!!!!!