Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo hapsite štetočine društva.
Zamažu nam oči sa par kila trave, a kamioni ostale gudre prođu. Javna je tajna da se u Sarajevu svako drugi drogira, 70% šmrče spid, malo jači sa parama uzimaju koku, tableta i trave ko u priči, tako da ne serite, većina mladih se puca u 16! Kad ste tadnji put culi za neku organizaciju/akciju ili pokret koji se bori protiv droge?????
To je istina, omladina se u drzavi masovno drogira, tome treba stati u kraj da se snizi na sto manji nivo konzumitelja narkotika. Ali u velike poslove je umijesana i policija i vlada.
Sto se fekalistanci truju izmedu..
Hahahahaha čuj akcija "TVOR" valjda radi spida
Sto ih ne pustiste da bjeze pa nek ih metak sustigne, koliko su oni zatrovali djece i koliko ih je vec pomrlo nisu zasluzili da udisu zrak a kamoli da zive i da ih lijecimo na racun drzave a da za oboljelu dijecicu skupljamo markicu po markicu preko telekom operatera. Likvidirati bandu jedino ispravno rijesenje, cistiti drustvo od sljama.
Zapitam se šta drugo da rade. Ili dilat il u Njemačku. Oni koji su sistem napravili ovakvim treba suditi. Iseliše nas. Ovu travu treba legalizovati svakako, suda je manje više legalna ili će biti u naradnih 12 mjeseci, osim kod nas.
Biće vutre,
Bravo
IMENA PREZIMENA NASELJE
Sitne ribe pale treba hapsit one koji ih stite i one za koje rade
Vadice se na sudu da nisu vratili knjigu u biblioteku jer nisu još položili ispite.....a drogu su im podmetnuli dušmani koji ne trpe njihove uspjehe!
Više se i ne kriju. Svakodnevno građani to mogu vidjeti ispred svojih zgrada, na ulici, po parkinzima. Policija ovo prikazuje kao nekakvu uspješno organizovanu svoju akciju.
U ovoj akciji nešto opasno smrdi.
Ti vjecni cuvari Rima (Bosne).
2 kg heroina u hrvatskoj......tri godine zatvora..........sramota...izace za 1 godinu....kakav imamo nakaradan krivični zakon i kazneni zakon
Nema reda, nema zakona, nema nista....svi hvataju priliku da zarade ovako ili onako... e moj stari jesi me mogao igdje drugo napraviti.