Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne pokrene protiv ovih lopova sto kradu 20+ godina? Nece jer rade za njih e tugo je*** ti ovu bijedu od drzave.
ovo zastrasivanje Dine ? i ostalih ;D
zato što su sluge vlastima. naredba je da se nabave velike količine suzavaca ovog ljeta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čovjek je lijepo najavio proteste i oni su mu odobrili. Sad SDA milicija pokreće postupak. Valjda je jasno za koga treba glasati :)
Bojim se da se neko boji ovog covjeka.
Uradiš google search i očekuješ uz ovo ime da se pojavi "uspješan izvoz u USA, saradnja univerziteta iz USA i BIH, mladi BH programeri rade za Boeing, dotični finansirao studenta iz BiH na studiju u USA, najnovije tehnologije iz Caroline se instaliraju u Matuzićima, uspješni BiH građanin platio ili organizovao liječenje BH građana u USA". JOK JARANE. Samo mahalska ogovaranja, gadluci, afere, preletači, Sadik Bahtić, SDA - pogotovo na forum klix platforma.
SUD U SARAJEVU, DONIO ODLUKU PO KOJOJ NENOSENJE MASKE NIJE PREKRSAJ. Kraj.
Nemojte zaboraviti da je nasa policija opremljena kao vojska i da njih nije briga za zakon i za prvdu nego samo za covanje svojih gospodara na vlasti.Oni ce sve uciniti da ostanu na pozicijama cak i premlacivanje do smrti demobilisanih boraca
Isti taj MUP je obezbjeđivao proteste, a izdato je i odobrenje za održavanje protesta. Klasično jalijaško zastrašivanje. Treperi zicagu pred izbore.
Prvi put imamo alternativu, i oni sto nisu izlazili na izbore jer nemaju za koga glasat sada imaju priliku dat sansu ovom covjeku!
Koji kiks. Sad će samo napraviti "mučenika" od njega i dat će mu još više glasova, jer naš narod voli mučenike. Imat će nedovoljno glasova da nešto sam uradi, ali dovoljno da ga se nešto pita. Ta kombinacija njemu najviše i odgovara.
Podrska za Mirsada.
Klosari. Pred najavljene demonstracije...
Ništa drugo nego čačkanje mečke.
Vidjet ćemo ko je Mirsad ovo mu je ispit , ako se uspije oduprijeti vlasnicima ove države bit će nešto od njega. To može ako iza njega staje SAD-e a sve drugo je utopija .
Ima jedan u Bosni sto skuplja ljude i pare vec deceniju. Nije ko svi ostali. Mafia ce se usrat jer njega nisu nikad osjetili prije. Lahko sa ovcama. Tesko sa drugim vukovima. 1. Granice zatvorit 2. Detaljni izvjestaj elitni porodica. 3. Zatvore bez pay to go free 4. Sve sto je placeno sa ljudskim parama se vraca ljudima. 5. Svi sto probaju blokirat buducnost i zivot = zatvor 10+ godina. A politicarima sto sjede 20 godina bez ikakvi rezultata. Tucat ce te kamen.
@cekamkasiku gdje se prijavi za tog covjeka
A peljeski most se pravi punom parom bez tužbe. Sdo se samo bori za guzice
Smeta Bakiru, pa tuzi Hadzikadica, a kiosk TZ 8m2 kosta 250 000 km i to Bakiru ne smeta, sigurno to opet smatra napadom na Bosnjake
Kako vise hiljada ka govorite jedva par stotina. Hahahahahahaha NAROD SE BUDI