Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo sreće da ovako rade svaki dan...ne bi na kraju mjeseca bilo 100 auta na cesti!
Bravo,bravo Policija!Tako treba svaki dan,samo represija!
Kriminalci haraju drzavom a policija maltretira obicnog malog covjeka za volanom i uzima harac dok velike ribe ne smije ni pogledati. Svima vama koji podrzavate policijsku represiju nad vozacima radi sitnica poput malog prekoracenja brzine, nepaljenja svjetala u sred dana, nevezanja pojasa i sl. (izuzetak su oni koji voze pijani i bez saobracajne i vozacke dozvole, njih stvarno treba kazniti) ye.bem mamu u usta gubava. Dokaz ste da upravo i imate vlast kakvu ste zasluzili. Dabogda vam policija zatrebala u zivotu pa cete tad vidjeti ko su i sta su.
SAMO po 20 maraka da je to je skoro 6000 KM. Pa murja vise puni budjet nego neka firma, a nose kineske kosulje i kravate xD. A da.. Zamisli kad nebi bilo onog : Njihova je politika u dzep cener ako nemas cener onda nemoj bit l.e.vat daj nasoj dragoj policiji barem petak
A STO IH NETRPASTE U PRDEKANU??? NEDO BOG DA SU NEKOGA NAPRAVILI INVALIDOM ILI UBUILI STA BI TADA OVA DEMOKRACIJA. DALA IM PREKRŠAJNI NALOG ILI MOZDA ORDEN ZASLUGA..
Lik sa golfom 4 prosao 220 km/h kod RTV-a http://adf.ly/EYYuG
Konačni broj prekršaja ne bi bio ispod 500, al ostali su dali po 20 KM, pa dan i nije bio tako loš...
Samo su za ovog i dobri...
zasto ne uruce 279 krivicnih prijava kriminalcima,lakse normalan narod maltretirati nego kriminalce kao da nam je sobracaj jedini problem a i ovo rade samo da bi napunili budzet bagra kriminalna
BRAVO!!!! NAPOKON!!!
Pitanje se postavlja zasto ovako ne rade svaki radni dan - za koji su jel placeni ......mozda ponude ostavke kad nam je ocigledan haos u saobracaju ..tj. ko je za ovo stanje odgovoran?.. Vjerovatno to ne rade jer je globalna ekonomska kriza, globalno zagrijavanje, ne valja nam ustav ili nam je i tu kriv Dodik? Stoka jedan besposlena
Kod tebe IQ ne prelazi dvocifren broj!
Ako se nastavi sa stalnim represijama na vozače neće biti plata za policiju, jer će mnogi odustati od registracije i korištenja vozila.
policijaaa trenira strogocu:Dhahaha..samo tako nastawite;)swaka cast..:D
Pa za ogromnu većinu vozača putnički automobil nije samo potreba, već smisao života (najopasniji oblik idolopoklonstva). Mnogi ljudi će radije jesti otpatke ili gladovati, da bi odvojili novac za gorivo svoje limene kante. Ako imaju za gorivo, moraju imati i za kazne. Osim toga, naučna istraživanja iz oblasti psihologije jasno ukazuju na činjenicu da mnogi vozači sebe smatraju boljim vozačima nego što to objektivno jesu. Sve su to snažni argumenti za pooštravanje saobraćajne discipline.
Jestel\' to konacno doruckovali jutros.
malo....ovoliko kazni moze samo na raskrsnici Otoka da podjeli u toku dana....