Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će na kineskom on je sad IN u RS-u he he
i usput,samo naivac vjeruje da sve sto se radi na internetu ne ostaje negdje pohranjeno,ako zelite privatnost vratite se dimnim signalima.
@petjezeraBN ..... Indijanac sta to pricas ?
Policija i treba da bude prisutna svuda,u cemu je problem,nisam kriminalac i uopste mi ne smeta da je na svakoj raskrsnici policajac,onaj kone smeta vjerovatno nije cist,nikad nisam imao problem sa murijom,cak sta vise progledali su mi par puta kroz prste..
Hoće li biti na ćirilici ?😂
Ja govorim da je Viber kompromitovan evo 2 3 godine. Ustvari od pocetka. Sve vam čitaju.
Još samo da nabave WLAN....
Ovo služi da režimu dojavljuju ko šta radi.OVO VIBER-OZNA!
napravite aplikaciju,kakav viber...
SAMO ĆE NAROD IZAZIVAT POLICIJU JOŠ VIŠE...
Devedestih su bili SDS spiskovi, a danas SNSD Viber grupa ...
Samo Signal. Viber, Whatsapp, Messenger, Instagram, to kad je posaljes poruku, zauvijek je kod njih na serveru. Signal je za sada jedini koji ozbiljno shvata zastitu privatnosti.
WHAT SAPP JE BR.1
Prava Sjeverna Koreja 😂😂😂🙈🙈🙈
pa sta vrijedi kad im je glavni baja Duduk.
VIBER 👮🚨AHAHA