Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usk odnosno zapadna bosna bi trebao zatvoriti granicu prema rs i federacoji inace ce biti preplavljeni sa migrantima
Pendrek po leđima i vratiti ih u srbiju
Samo im pokazite u kojem je pravcu Sarajevo...
U Miljevinu i okolinu ih naseliti!
Dati migrantima imanja protjeranih bosnjaka na koristenje 99 godina pa opet iznova!!!
moze na koristenje a ne uknjizba, spremite bulje za pakistanske cundare!:))
@SDAerdogan Mogu strani državljani kupovati zemlju u BiH uz uvjet reciprociteta u zemlji iz koje dolaze, tj. da možemo i mi kod njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moraju djikani obje strane granice od neceg zivjeti sve im Milorad pokro krapavaju od gladi pa svercuju ljudima!
Mislim d ase definitivno nazire model migracije od EU ! Nema više đuture, nego nako selektivno sa time da se na svakoj grannicij vrši kontrola i selkecija, tako da najbolji najsposobniji stižu do Njemaček, niži do Austrije i Italije, lošiji do SLovenije i Hrcatske a sav svoj škart Albanija, Crna Gora i Srba će isporućiti BIH KOJOJ DOBRI SAVAKO I NE TREBAJU A POGOTOVO NE ZA PRIVREDU ! koja i ne spotoji niti se planira !
Staviti ima na raspolaganje prazne obnovljenje domove Fočaka koji borave i rade za SDA u Sarajevu najodgvornije dužnsoti !