Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YOY TITO DZESI [ u pm ]
Joj sto volim sto ovoliki hrvati i srbi iz BIH citaju nase novine. Dokaz vise da ne mogu bez nas, ali prije bi crkli nego priznali. Cudne mrake...
4-juna 2010 fizicki je napadnut Ibran Mustafic. Ibran Mustafic je tretiran u bolnici zbog povreda. Policija Republike Srspke je izvrsila uvidjaj na osnovu kojega je uspjesno identifikovala napadaca i pozvala ga na saslusanje. Mada se radi o teskom krivicnom djelu, policija je odmah pustila napadaca na slobodu. Da je kojim slucajem bila obrnuta situacija, da je Ibran napao bilo koga, policija Republike Srpske bi ga sigurno zadrzala u zatvoru za takvo krivicno djelo. Ibran Mustafic ovih dana radi na postavljanju zastava Republike BiH, zastava sa ljiljanima, na jarbolima na parceli pored memorijalnog centra u Srebrenici.
Balye jedne nepismene - o ovome se vi brinite majku vam zaostalu,ovo je vaša današnja realnost koja vas okružuje u Sarajevu http://www.bljesak.info/content/view/53548/155/
vidi piramida! :-))))
Idi blokiraj Split ili Zagreb. Od tamo ti je doslo ono na sta se bunis.
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
GROKCU LI GA GROKCU NA VELIKO MUSLIMAJMUNI I DANAS
moze li SA-X portal biti sarajevski portal za nas sarajlije??? seljačići neka sebi naprave svoje portale sa imenima svojih sela i neka dodaju ono -x dosta mi je svakodnevnog citanja ovih primitivnih i nekulturnih komentara
@brcak ti mora da si brcko vidio samo na karti cim lupetas. sta to brcko dijeli? hajvanu moj neupuceni, 60% sadasnjeg stanovnistva su srbi koji uzsput budi receno drze najmanje 80% brcanske privrede i ekonomije. imao si mozda prilike prije sedmicu dvije vidjeti zastave RS i Srbije po cijelom Brckom pa nisam cuo ni vidio da je iko smio pisnuti zbog toga. drzite se vi vase fildjan drzave, i to vam je previse. 23%..eeeeeeej, nije to malo.
gdje je onaj ludak sto za svako trokutasto brdo kaze da je piramida e jadnika sta ga je amerika naucila, samo da laze i petlja...
Meni je veoma značajno ovi 1%Brčko distrikta i u njemu na svakom koraku je zastava BiH a tih 1% DIJELI ge.no.c.idnu tvorevinu na dva nepovezana dijela a Brčko je u nadležnosti BiH,malo je 1% ALI VEOMA ZNAČAJNO !!! Bošnje se uveliko vraćaju u svoj grad,neka tako i treba,nek se svako vraća svojoj kući,to je najpoštenije.
Idi ti u Bijeljinu u jedno veliko selo Janja u kafanu BOSNA i malo drži ta svoja predavanja.?!\"##$
Sve je to lijepo, bajkovito, ali vas nema dalje od Bascarsije, a tu ste nagomilani kao stanovnici Bangladesa... ja vas srecem samo na Sa-xu... tako stoje stvari na terenu :)
stvarno piramida na slici !!!!! daj zovite onog kako se ono zove ..........................