Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma joj bolan ova nasa policija to slabo radi, mi smo evo upravo imali takav problem gdje smo dojavili gdje se nalaze te osobe, ali medutim policija dolazi nakon pola sata i samo se autom proveze, gdje nakon toga odlazi po pojacaje i onda nista ne naprave samo ih ovi skuze i dok se oni vrate nema nigdje nikoga
Pazi ovo - \" Inače, Ivica Bošnjak od ranije je poznat policiji kao osoba koja je sklona u uživanju i rasturanju droga . \" - PA STA RADI TO PSETO NA ULICI !!!!!!!!! Zakljucaj govno u fijoku i baci kljuc. Bas se pitam cemo tuziteljstvo i policija ako ovakvi i dalje hodaju ulicom????
a lijepo sam ih zamolio da prvo naspu benzin. kad nisu pristali, morao sam ih prijaviti.
mora da su zaboravili platiti reket policiji