Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno ucjenjivali čovjeka, a ovaj povilenio.Bagra je to bolan.
Relacije Banja Luka -Doboj su slicne kao Sarajevo-Tuzla :D
pocelo je
Možda je imao neki razlog da ih napadne ...ko će ga znati .
@kakotisesvidja ako je kolega onda je to sasvim drugi par opanaka ;)
U nas u civilizovanom dijelu države crveni tepisi, filmski festival, pijemo šampanjac a u vas žderu krmad, piju jeftinu rakiju i napadaju sudioce i tužioce
@Ananas123 Prodo ti taj komad Bosne!!? Jel role?? hebo li vas Alija onaj usranko izdajnicki!U vas u nas.Pu P T materina.
nisu vise ni sudije sigurne.... pola ih hoda sa 0 24h zaštitom...a zasto?? jer šuge u službi STRANAKA i donijeli su hiljadu stranackih odluka,kako bi unistili,zahebali i pogodovali obicnom covjeku! STOKA KORUMPIRANA!!
Zašto ih hapsite, pa tamo je to normalno, entitet-crna rupa..