Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ministru mup rs otkaz, zaprijeti mu Kemo!!!! ti si Kemo iz sarajeva, nesmije ti niko nista, otkaz mu daj. hahahahahaahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rewerson, pa hajde mi kazi kako im mogu pokazati spaljena tjela, jesi li ti ikad vidio spaljeno tjelo???? Znas li ti sta ostane od toga??? Objasni mi molim te tope jedan????
Na kraju će ispasti da su Bošnjaci krivi za sve što nije dobro u UINO, jer Osmić samo do sada je optužio Bošnjake (vidjeti zbornik radova u Fokusu i sve je jasno). Pa moj Osmiću ko su šefovi granični prelaza Brod, Gradiška, Šamac, Brčko... i da li si ikada tamo prelazi granicu. Otvoreno se pare traže. Ko je pomoćnik direktora za carinu, kako on nema krivice. E tu je Kemo najviše kriv, što to nije razbuco. I kriv je što nema stila već stalo ponavlja ja sam bio najbolji student. To si moj Kemo bio svojoj mami dobar student. Dobar menađer to nikada ne bih rekao, ma šta dobar menađe, normalan čovjek to neće ni pomisliti da kaže.
je li vam ovo kemo naredio da pisete ovako????? pa samo objasnite odakle 350 n0vih zaposlenih, koliko je doslo preko konkursa a koliko vezom??? Ajde malo o ovome odgovorite, i pročitajte izvještaj revizije o uino pa onda nesto recite ......
pa vazda su Bošnjaci bili sudije, kadije, paše, begovi, pisari, haznadari, čavuši, kapetani itd. a vlahadija je sitna raja, naravno da će Bošnje da zaposli pa neće valjda nepismene stočare opančare.
I ko sad kaže da policija RS nije politička. Pa ovo je politički namješteno protiv Kemala. UINO BiH ima najbolje rezultate. Stalno prebacuje plan. Zašto Kemal smeta ? Pa zato što stvorio državnu UINO BiH instituciju, koja super radi. Ko je pohvalio Kemu za najbolje rezultate od postanka BiH na skupljanju prihoda. Ovo je više nego politička sramota, politički udar na UINO preko bolesnog i jadnog Osmića,kome je neko nešto obećao pred penziju..., sramota,.!!
sta je dodo hoc es neki bosnjack glas mars u pm. bit ce svi bosnjaci ako mi to hocemo , gubi se u srbiju uljezu
Ne daj se Kemo,ne daj se godinama...
izgubio mi se pitbul po imenu Muha-med ako ga ko nadje nek mi javi i vodicu ga na cevape!
Mehmedalija Osmić = Dževad Galijašević = Dodikovi pekinezeri.Kemal Čaušević = Supermen=Betmen=Spajdermen.
Osmic je obicni supalo to je inspektor koji za vrijeme rada nije ni feninga oporezovao u drzavnu kasu ali je samo sposoban da prima mito.Jednostavno budala ,srbi ga zaposlise kao inspektora i svog covjeka.On je samo Sejdo Bajramovic u BiH.
Poznam Osmica on je psijatorski slucaj i stalni doktor mu je neuropsihijatar ,on je jako labilna osoba,treba provjeriti dali ima ljekarsko uvjerenje prilikom zaposljavanja ,a posto je studirao 20 god.,srbi su mu kupili diplomu da bi bio njihov spijun. itd,itd, Causevic je student generacije,i sposoban covjek njemu ni Duduk nemoze nista akamoli njihov sud.
THE END !!!!! STA KAZU SINDIKALCI U SARAJEVU, PLAČU LI, JE LI U BBI SASATANAK HITAN, STO SADA , GDJE SMO POGRIJESILI, KO ČE ODGOVARATI ZA AUTO STO JE NESTALO???????
Nisam znao da u SDA postoji i lijevo krilo.
Svaka cast Kemo pametan momak a Mile sumar od muke nezna sta bi banana u Bosnjinim rukama hehehehehe .A Miletu nestalo love sve rasprodao pa pokosava da gdje sta namiri eeeeeeeee nemoze mora se znati gdje banana stoji dalje prste Mileeee heheheheheheheh