Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao bih sad ojadjene nacionaliste gdje vam je sada BiH,ko rukovodi krizom,ko je uveo vandrednostanje,posebne mjere,ko daje naloge za karantin i ciji inspektori to rade,davam nacrtam Republika Srpska i Federacija BiH.Toliko o vasim glupostima koje zvacete svaki dan na ovom portalu.Sad ste obicni misici u misijim rupama.
Gospodin sa slike ima pogled koji ledi krv u zilama... Ne samo na ovoj slici, nego uvijek!
Uvijek se govorilo da su oci (pogled) ogledalo duse.
Ne postoji nikakav RS
Pogledajte ovu facu. To je svjesni luđak. Ovo normalne države drže daleko od civilizacije. U dobro čuvanim umobolnicama.
Zlikovac
Koji zlokovac Pogled sve govori
evo sanse da se drasku sveti ...vidi mu pogleda pravi koljacki
@senadt i taj ji bio isti da dobije priliku!
JARANE DA TI POJASNIM TI U BANJA LUCI STO SI NAVEO SU U KARANTINI I BICE IZLECENI RAZUMES
Koja njuska ni mater ga ne voli
Ziku cobanske face
NEVER FORGET SREBRENICA
Žena mu se švalera, zato ovakav pogled. 🤯😤😤
Pendrekom po glavi
Nije bolest sve sto boli
JA NEMOGU DA DOCEM SEBI DA bosnje toliko mrze SRBE SA POGANIM RECIMA LJUDI NEMOJ TE SE NADAT OK KAD TAKO PISETE O KOMSIJAMA SRBIMA MISLIM ONO
@gooUser1584644244 ma fak ju cetqlju..zlocince ne gotivimo.
OVO CE RS PREBRODIT BICE U RS USKORO KO U KINI BEZ VIRUSA SAMO POLAKO USPORAVA SE KOD NAS SAMO NESME NIKO DA ULAZI SA VANA