Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Antimigrant Ba- je jedini portal koji ozbiljno izvjestava o ovoj invaziji Azijata!
Cuj ko ih je pustio? Pa pustili ih ljudi iz osiguranja pred birom za 20€ po glavi. Najbolji posao danas u Bihacu je biti security ispred Bire ili na Lipi
Treba ljudima pomoci da se domognu europe. Ovako su samo problem.
Svi im pomažu da im ne pomažu ne bi stigli do nas ali je problem hrvatska koja ih ne pušta da prodju
Mene samo zanima sta oni urade s tim sto nemaju dozvolu ili nisu registrirani da tu borave? Sigurno nista, pa nema ni smisla ulaziti uopce i praviti identifikaciju! Nikad ni jedan nije vracen, deportiran ili slicno, samo nam mazete oci bezveze. Nesposobni ste i narod ispasta, to je jedino bitno.
@arena Prebace ih na Lipu sa ciljem da rasterete urbano podrucje ali to isto frustrira migrante. Bilo kako bilo na stotine ih svaku noc udara na HR zelenu granicu. Koriste ovo doba godine, jer kad ce ako nece sad.
eh ovo je nas VELIKI problem.....
Policija njih kontrolise umjesto da ih kupi i vozi odatle. Ccc
Bravo, nadam se da su ih nalemali.
Bravo, nadam se da su ih nalemali.