{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Policija otkrila provalnika u kapelu pravoslavne crkve

F
7.11.2008. u 19:11
0
2
Policija otkrila provalnika u kapelu pravoslavne crkve
0
Policija otkrila provalnika u kapelu pravoslavne crkve
Policija Brčko distrikta otkrila je počinitelja kaznenog djela koji je noću s 1. na 2. studenoga provalio u kapelu koja se nalazi u dvorištu pravoslavne crkve u Brčkom u ulici P. M. Nenadovića odakle je otuđio manji broj vjerskih predmeta i manju količinu novca.
Radi se o S.M. rođenom 1982. godine u Brčkom, gdje je i nastanjen, kod koga su i pronađeni otuđeni predmeti, priopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

Policija Brčko distrikta BIH, naročito u zadnje vrijeme, poduzima planske aktivnosti i intenzivirala je operativni rad policijskih službenika na prikupljanju informacija i dokaza, s ciljem rasvjetljavanja i ostalih kaznenih djela izvršenih nad vjerskim objektima na području Brčko distrikta BiH.

Pored toga, Policija poduzima i preventivne mjere i radnje gdje je, pored pojačanog patrolnog obilaska i neposrednog fizičkog osiguranja, inicirala i zatražila od vjerskih zajednica poduzimanje radnji na osiguranju i postavljanju video nadzora i drugih tehničkih pomagala na objekte, kako bi se zaštita istih podigla na što višu razinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: