Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balavac 20 godina ima, oduzeti vozacku i automobil, kazniti 10 000 KM pa nek sa biciklom ovako pokusava do kraja zivota.
+ Zenica, da ga malo guze
Valjda kazu da je to taj DEGENERISANI IMBECILNI MONGOLOIDNI MORON SLJAM I OLOS na njuski mu se vidi da je retardirani genetcki otpad okoceno pasce https://www.facebook.com/photo/?fbid=335771766865493&set=a.117570415352297
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaci da se nisu hvalaili videom ove potencijalne ubice i psihopate ne bi bile uopste registrovane i uredno bi nastavili da divljaju dok nekog ne ubiju a mozda i poslije!?
Kako li ste vi vidjeli da je išao 140 km/h ?
Ovo je čista sreća da se nije desilo nešto mnogo gore...mogao je svašta napraviti! je li napušen ili lud?
Kakav krebil, strašno!
između ostalog i dozivotno oduzet vozacku
Papku će biti suspenodvana dozvola između ostalog. I kazna koju ko zna ima li odakle platiti.
Što se isključili komentare za Durakovića, možda da mu nedaj bože neko kaže da se napravio da nije primjetio zločinca, ko fol ili šta.
šta očekivat od džibera koji sluša ovo u autu
Debili, blago im se majci.
Jedna od definicija seljakluka.
Obavezan vojni rok pod hitno uvesti
Sad se vidi kako je većina momaka stoka zaista. Kad bi cure ovako bezglavo nešto radile. Njihov vrhunac gluposti je pumpanje usana i lazni nokti.
nasli ga za pola sata nakon objave ... a ubice Dzenan Memica evo sesta godina uznsve ocigledne dokaze ... znaci kad se hoce moze se ... a ovom need for speed balavcu oduzeti vozacku na 5 godina pa nakon toga da opet polaze
Vožnja-smrtni prekršaj, ali muzika?! Genocidna.
Haloo, jel dosta vise inicijala za kriminalce ? Imena odmah!!! Da vidimo ko sve unosi strah i trepet gradjanima i djeci naseg grada!!!
Vozio kantom od auta
Hebalo vas više K.M. Sad svi misle da sam ja. Kažite puno ime i prezime, da se zna koji je to blentov.