Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, meni je zanimljivo gledat kako smradovi udaraju jedan na drugog. Kao da presipaš hrpu govana iz lavora u lavor.
Gdje je onaj Zahiragic glavonja? Mora se kandidovati za nacelnika Starog Grada. Imao bi ogromnu podrsku gradjana. Ha, haha. Ovaj mali ima damu da se suprostavi uzornom gradjaninu jako ga nazvase, I onu strinu mu sto je suspendovana.
Pa šta mislite da će Hadžibajrić mirno sjedit i gledat kako mu otimate jedan stan, pa drugi stan, pa kuću jednu pa drugu pa 120 hiljada plijenite, pa mu privodite švalerku, maltretirate jadnu ženu, privodite sina pa ga puštate, pa opet privodite. Stavljate mu žute trake oko parkinga, e vala neće :P
kakav crn i hadzibajric, on je pijun samo
Kriminalci iz nacionalnih stranaka koriste fasisticke metode zastrasivanja. To cine pogotovo prema prema neistomisljenicima koji nisu prodane duse i ne mogu ih potkupiti pa probaju ovakve metode prisile.
nja nja nja nja nacionalne stranke. Pa zar to nisu stranke s kojima ste u vlasti?
Ako zelite da vidite u kom trenutku se ove ohrndale komunjare hvataju Boga…
Vidite sa koalicionim partnerima
Deljkovic je siptar ili sandzaklija ne mogu da skontam po glavi?
Glava mu je duboko u irfanovom pakašu, neces ni skontati