Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ga Forto i Peđa primili... Pitam za jarana...
Primili su i adžija i nermin, a ćudićki gurnuli dildo
Kad vidim ove nesposobne uhlebe sa stomačinama odmah mi je jasno zašto nikada neće naći lika koji im je iz automatske puške izbušio rafalom dvojicu kolega u sred Sarailabada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok god bude smetalo ko kome mece i ko u koju bogomolju ide, a ne ko nas krade i uskracuje nasa prava, nama bolje biti nece. Vi slobodno mrzite i dalje.
Policajci rade svoj posao. Samo je nepotrebno pola grada blokirati radi ovih naleta!
hiljade policajaca na povorci , a vako ih vidjeti ni za iladža aferim
Kad vidim ove nesposobne uhlebe sa stomačinama odmah mi je jasno zašto nikada neće naći lika koji im je iz automatske puške izbušio rafalom dvojicu kolega u sred Sarailabada.
Koliko kukaju ko da ih kolju po sarajevu. A haj nek neko drugi proba da organizuje skup da dobije dozvolu da zaustave saobraćaj u pola grada. Ja se ne sjećam da je bila vijest da je neko priprijetio a kamoli napao nekog zbog seksualne orijentacije.
Dosle vakcine , Covic nije dobio treci intet , Dodik dobio brnji.u nemoze vise da laj. Incko ga smirio , na vrijeme se dobijaju penzije i invalidnine BRAVO SDA na celu sa Izetbegovicem BRAVO
Bravo, svaka cast da je sve proslo u najboljem redu
Pedersko rajvosa🤮
Nije ni nama drago…
Eto prosetali i sta sad? Hocete sad sa policijom vuci za rukav svakog gradjanina da mu kzete da ste gay. Jedan od razloga povorke, kako rece predsjednica, ona neradnica i uhljeb, je taj sto se osjecaju nesigurno u gradu. Pa i ja se osjecam nesigurno kada hodam sa djetetom, cekm hoce li me zaskociti kakav obojeni i isjeci...izmisljate razloge da opravdate pare koje dobijate od stranaca
Žao mi je policajaca, prvo im narede da tuku ljude koji su državu odbranili (borce), pa im narede da brane ljude koji državu RUŠE... 😢
drzavu ruse ljudi koji ne postuju ustav ove zemlje a eno ih u predsjednisvu i vladi koliko hoces
Operite dobro iza pogani
mora proći jer LGBT populacije ima svuda.Nije čudo ako ima jedan policiji,ma ja ,nismo sveci.
Ovoj dvojici ako nebi kakav horsaš koji se tek derno pobjegao i to bez jedne noge evo glava. Ovaj deba pun parazita napuho se sav a ovaj drugi visi na njemu ko tjesto na toploti.
ma ispred sloga ih frajer stocira i pobjeze im, ostale im snimke sa kamera i nista vise...nesposobni su
Znaci sve u najboljem redu😂😂😂
HAJMO PRANJE ULICA DEZINFEKCIJA DERETIZACIJA ZATIM SOLNOM KISELINOM A POTOM VARIKINOM OPRATI ULICE OD POGANIH SMRDLJIVIH ČMAR MERAKLIJA I LIZALJKI😷. NAOGRAJSAĆE NAROD AKO NE OPERU ULICE. SADA IM JE SIGRNO NEGDJE AFTER PARTI, SWINGER ČMARANJE I LIZANJE. ENO FORTI VRAĆAJU OČI NA UKC-U KRENULE DA ISPADNU JEDNO KAŽE VISI KO FEDER. 🤣🤣
Hajde nek ste i vi drotovi malo paradirali, blago vasoj majci koga vi cuvate...