Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*em ja taku policiju. Jedan kriv znaci krivi su svi hapsi sve migrante i na aerodrom salji avionima u Bozju mater odakle su i dosli.
Treba mu *ebat rod i porod tom migrantu ubici. Trebamo i mi gradžani BiH imati Gradžansku patrolu ko u Srbiji. Gledam u Srbiji migrant plačka i napada časne sestre pa ja da imam pištolj ubio bi ga ko kera. Nebitno ko je koje vjere od našeg stanovništva treba obraniti svi mi zajedno.
Slovo Đ, a ne Dž. Ubijas pse? ko te yebe i treba to da ti se desava.
Šta ces bolan tragat...uhapsi prvog migranta koji naiđe svakako su to ista govna ni jedan nije u vinklu. Cuj tragaju za pociniocem....eno ga u Beču ili Berlinu u Zagrebu ili Ljubljani nisu to su siromasni gradovi za njih.
Sexy nam se uhinjioooo nesto
Ako imate slike od migarante pokazite djete da on vidi I on ce vam reci Pa onda pretrazite da nije pobegao u hrv ili neki grad u bih
meni svi isti, masna kosa, friško podšišani
Teško za komentarisati. Ima i dobrih i loših migranata kao i svih ostalih ljudi. Međutim, ako nemaš sistem u državi da to možeš detektovati, onda bolje ne rizikovati i nikoga ne puštati u državu. Svi se izvlače na demokratiju, ali nekad treba udariti rukom od stol i reči ne.
Vlada prima novac za mignrante i njih boli racku za narod. Migrani se kote po svim gradovima. Nigdje niko ne mrda neki su tu 4 godine. Kako je to moguce??? Prose svaki dan, smetaju autima jos i neko treba slucajno zakaciti autom i zatvora zaglaviti. Meni su poceli licno smetati. Da su bili ovdje mjesec ok, tada sam pomago sada ne dajem nista. Idite svojim kucama