Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj provjeravaju? Ako je naredba samo vani nemas tu sta provjerivati. Katanac na vrata plus kazna i cao. Ako mogu svi zasto oni ne postuju.
Nemojte tako, pa moraju i politicari nesto jesti. Nece valjda u Piccolo Mondo ili Spazio pa pice placat preko 10KM, ko je budala to da radi pored obroka od 2,5KM kojeg imaju u svom restoranu.
Sta imate provjeravat pi*ka vam materina vise bezobrazna?!?!
ma, može vladajuća kasta sve, a ne mora ništa....kod nas običnih smrtnika je obrnuto!
Kazniti krivično ko je odobrio rad objekta.
Ako nastave nek svi normalno rade a ne ko jutros kisa ljudi nedaju da se udje bolje da im nisu ni dali da rade samo muce narod
Pustite penzionere da se tamo hraneKomplet obrok supa, varivo, meso, salata ,sok 5 km..??????To isto bilo gdje u Sarajevu 15 km......
Pustite neka radi jedini način da se riješimo tih uhljupa i perazita.
Kafa po marke ili ti ga 0.50 Kf 😂😂😂
nece guzonje da placaju kafu 1,5 ili 2 KM, u parlamentu je pola marke, nisu oni ludi.
sta fali nek radi, svakako se skoro nista i ne postuje
auuuuuuuu.......to nasi jadni privatnici rahmani morali sami sebi da kupuju hranu ........po PUNOJ CIJENI !!!