Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj dvojke sta moze
gledaj s.t.o.k.e. iz dijaspore na parkingu BBI-a ...
Vrijeme je za radikalne poteze i kazne protiv onih koji krše propise. Parkiraju gdje hoće, usred zelenih površina, taksisti zaustavljaju gdje im se svidi nasred ulice, GRAS-ovi vozači ne poštuju stanice već zaustavljaju gdje oni hoće, prolaze kroz crveno, jednom riječu vlada haos na ulicama. Treba već jednom stati ukraj bahatorskom ponašanju, ali stvarno i iznositi u javnost imena onih koji su prekršili propise, pa neka ih i svijet osuđuje.
Ovo je dobra inicijativa ako bude sprovedena. Na osnovu ovih fotografija policija moze izreci kaznu prekrsaja. Svaku ovakvu fotografiju bi trebalo stimulisati sa 20 KM. Parking mjesta u naseljima su prazna dok su ulice sa zabranama prepune. To najbolje znaju stanovnici Dobrinje. Ma ovdje treba kljuc u ruke i svaki put napraviti cizu na kolima ili ce dosaditi njima ili nama. RAT NESAVJESNIM VOZACIMA!
A dobar im fazon - Ne peru auta po par mjeseci, pa ne možeš razaznati brojeve i slova na tablici. Mudro, vrlo mudro..
to sto ljudi prave u ovom gradu sa autima jednostavno se ne moze uslikati.. najmanji problem su nepropisno parkirana auta ! ;)
STA STE LJUBOMORNI STO NEMATE AUTA; PUSTITE LJUDE DA SE VOZE I PARKIRAJU GDJE HOCE LJUBOMORNI BALAVI PARAZITI;
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
sve je to dobro još kad bi smjeli kažnjavati i dizati auta g.lavonjama koje voze skupe terence....
Smiješnog naslova članka,koliko samo policije ima što parkira \'\'propisno\'\'
Može svako kako hoće. Eto, u uilici Kaptol i još nekim, počeli su i željeznim štangama i li drugim preprekama da rezervišu parkiranje za sebe. Zar i to Vlada dozvoljava da se Ulica, na ovakav način, rezerviše za parkirališta.Ko to odobrava; \"Rad\" ili Vlada? Hodala sam po inostranstvu, nigdje nisam vidjela ovakvih gluposti. Ko je to dozvolio, neka mu je na obraz. Usred grada, u Kaptolu, željezne šipke i druge željezne sprave rezervišu vam parking. Bruka.
Vrijeme je da se naučimo voziti i parkirati u Sarajevu. Dođite u Merkator pa ćete vidjeti kako pojedinci zauzimaju po tri mjesta a niko ih ne opominje, kako se parkiraju nasred parka, a niko im ništa ne smije, pretiču vas na punoj liniji, izazivaju nesreće kao na zaobilaznici ali opet su oni heroji i niko im ništa ne može. Moramo da se uijedinimo, policija mora da bude mnogo oštrija. Zapisuju i naplaćuju kaznu za minut zaustavljenog vozila na ulici u kojoj nema prometa, a ne smiju da intervenišu u ovakvim situacijama.
Ovaj u BBI-aju najjaci, metar!
G.U.Z.O. C.R.I.J.E.V.-A.S.K.I primitivizam i nekultura u \" punom sjaju \" ! Bravo !
jah jaro nazalost tako je ako i nije veci procenat
cudp je kada papak dodje za volan ond atek dolaze do izrazaja njegovi veliko seljacki maniri.doslo vrijeme da svaka suga moze voziti auto nazalost.
Činjenica je kako i ove slike govore da nemamo generalno kako vozačke tako svakog oblika kulture,i stanovišta sam da se treba rigorozno da kažnjava .Ali isto tako je činjenica da ovaj grad i ova država ako je možemo nazvati državom nije poduzela niti jednog najmanjeg koraka da omogući građanima parking prostor pa da onda svijetla obraza mogu da kažnjavaju onako domačinski.Osim što su na mijestima gdje su urušene stare i dotrajale kuće napraavljeni neki primitivni parkinzi nema se gdje parkirati to je sigurno,ispravaka mala ruku na srce sad se preve parkinzi u sklopu novih zgrada pa to možemo da phvalimo.