|

Policija i danas traga za Muhamedom Šišićem, posljednji put viđen na području Stupa

Policija i danas traga za Muhamedom Šišićem, posljednji put viđen na području Stupa
1
E. M.
7.1.2020. u 15:22
11
komentara
1

dijeljenja
Policija i danas traga za Muhamedom Šišićem, posljednji put viđen na području Stupa Muhamed Šišić (Foto: Facebook)
Potraga za Zeničaninom Muhamedom Šišićem koji je nestao u četvrtak navečer u Zenici nastavljena je i danas, a prema posljednjim informacijama u toku jučerašnjeg dana viđen je na području Stupa.
Dvadesetšestogodišnji Muhamed Šišić iz Zenice nestao je u četvrtak navečer, a ni četvrti dan potrage nije dao nikakve rezultate. Kako je javnost informisao Muhamedov brat Samir, nakon Bune, Muhamed je u toku jučerašnjeg dana viđen na području Stupa zbog čega su zamolili sve građane Sarajeva da obrate pažnju i jave bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Zenička policija već nekoliko dana pretražuje lokalitet Gornje Zenice s obzirom da su dobili informacije od porodice da je često znao hodati tim područjem, a osim njih pridružili su im se i članovi zatvorske straže koji su pretraživali šume u blizini Kazneno-popravnog zavoda.

Aktivnosti policije nastavljene su i danas u okolini Zenice, a porodica je zamolila sve koji imaju neku informaciju da jave zeničkoj policiji ili na broj telefona 062 284 278.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...