Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta rade nasi uhljebi iz policija...pa ulazak strane policije na teritoriju je agresija...pucaj i hapsi prezivjele...
po hitnom postupku dati otkaze...pa bio sam na granici s bugarskom pocetkom osamdesetih na mrtvoj strazi...imao sam zadatak da pucam na sve sto se krece...
kladionica
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sasvim normalno, Italija vraća Sloveniji, Slovenija Hrvatskoj, Hrvatska BiH, BiH Srbiji, Srbija Makedoniji... nastavi niz. Ako neka država šteka u ovom vraćanju to je isključivo NJEZIN problem.
Zbog cega se ne izresetaju Hrv policajci ?
Hoće li sad iz RH ponovo slagati kao i njihova predsjednica da smo pogresno informisani i da preoštro reagujemo. Špijuniraju, vrbuju vehabije, lažu na međunarodnim izletima , ulaze nam nelegalno u državu i oni bi da to mirno posmatrano. Preblago reagujemo kakve ste nam komšije. Fuj.
@the_user Kako će te reagirat kad nemate vlast, dijelite je na troje. Hrvatska i srpska strana sigurno neće odobrit ikakve intervencije. Opet će se lajat na sva usta al se nema zubi kao što se nije imalo ni za most ^_^
i onda Kolinda kaze da postoj prijetnja islamizma iz BIH...hahaha pa sav sljam nam trpaju nazad... na kraju ce se i obistiniti to njeno
@dojavavijesti1 A odakle su došli u RH, jel možda iz Slovenije?
Ameri ih nakrcali otpadom plus najnoviji ruski migovi iz 70-tih.....Jao sile😂
to treba pohapsiti i u zenicu!
Sad ih malo upakujte i zavite pa ponove na teritoriju RH.
Kako se nalada hrvatska sto vraca migrante a ne napada se vlada i policija sto nema nadzora na granici sa srbijom koja propusta migrante??
Udri
Kad ce vise prestati. Sa igricama bolesni politicari bih
Bosanci zaposlite ih ,a ne gurajte nama.Mi ih ne trebamo.Treba poštivati pozitivne zakonske propise RH o zaštiti granica i postjupanju s ilegalnim pokušajima ulaska.
Ja 10 dana vadim licnu, na salteru sam kao migrant. Veoma su ljubazni oni iz MUP-a i Opstine.
BH Talibani bi da zarate sa Hrvatskom zbog skupine od 18 bandita i silovatelja
Taman posla… migranti za Zapada ocito zele na Istok u potrazi za boljim zivotom. Ta bagra je jednom prekrsila zakon, pobacala vlastite dokumente i ne priznaje nikakve zakone, a mi ih tetosimo bolje nego da su nasi gradjani, tj. nitko od nas ne bi smio raditi sto oni rade. Ovaj cirkus napokon treba zaustaviti I zatraziti od Srbije i Makedonije da odlucnije cuvaju svoje granice ili im treba uvesti sankcije od Brisela.
Aoj jadna Bosno suverena, zbog Alije posta razorena. Što proglasi Bosnu suverenu, ne imao glavu na ramenu
A sta je nasa granicna policija radila kada nam i policija druge drzave ulazi u drzavu, ko onda sve ne ulazi.