Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balavurdija opet belaje pravi, fali nama nekadasnja milicja, pa da ga spuca pondrekom po rebrima samo zato sto ga je poprijeko pogled'o
94 i 95 godiste, ne zna se hljeba najesti i guzicu obrisati, a kurcilo bi se
Danas je napao policajca, sutra ce roditelja, prekosutra ce ubiti nekoga, pomnozi sa 10 x, eto ti okorijelih kriminalaca koji ce ti praviti probleme po gradu.Moji manijaci nisu to, moji manijaci su oni sto su se zagrli i u jedan glas pjevali citavu tekmu, balavci, mangupi u pelenama mrs sa svetinje ne brukajte mi najvecu ljubav.
Koji si ti panglu i kako se pogresno furas...
@abu bakir prodali smo ti majku smrdljivu u crnini za večeru,nego idi nahrani krmke!
@abu ceto Zamisli kakva ti je vjera, kad su je prodali za veceru hahahaha
@ SWAT BJEDNICE SA ZNACKOM! Skini taj oklop,stit,baci palicu pa sake na sake da se lupamo! Ima nas koji bi vas k'o vagine vukli po cesti! Udari bjednice bjedni! Na cesti i u duxu nisi drot tako da malo pazi sta pricas! Cobane na trening pa udaraj! Ponjamke ti se na skolu drotovsku! Nije sto nisam drot,nego vas mrzim jer ste sljam!
1994. hahahahahahahahahahahaha
Hahhaa ja stoka braco mila.. Jest mi drago sto ne zivim dole vise Imate mahanje sa zapada smetljari :))) Samo udri, sve po glavi druze plavi :))
Udri policijo,ne žali pendreka.I što strožije kazne za igrednike,kao i naknada štete vlasnicima oštećenih vozila.
Dobili ste što ste zaslužili. Da nas se pustilo - dobili bi ste još. Ali, nema veze jer ima vremena. Učinite nam uslugu - naredni put se stvarno oduprite hapšenju, kolektivno, pružite pravi otpor. Dajte nam priliku da krenemo pa da jednom zauvijek riješimo problem. Mašicama će vas skupljati po tribini. Ponuda, naravno važi i za Horde, za Robijaše, Fukare... Čekamo vas.
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
@Tonetto : Bravo za komentar !! POLICIJA = ZAŠTITARSKA AGENCIJA ZA 3 % BOGATIH !!! SUD SLUZI ZA KAZNJAVANJE SIROMAŠNIH !! Ako neko misli da je drugčije neka ode u bilo koji zatvor u BiH pa nek pogleda ko u njemu lezi . Sve sirotinja !!! Kako to da ista ta POLICIJA nikada nije uhvatila nekog POLITIČARA , TAJKUNA , šatro BIZNISMENA i sl, likove koji KRADU od "90-te ?? Dajte jedan primjer da je SUD osudio nekog političara a svi znamo da su lopovi . U takvim procesima uvjek bude NEDOSTATAK DOKAZA , ovo ono i naravno OSLOBAĐAJAUĆA presuda .
"vise od 50% ti je u svijetu osoba izmedu 15-19 godina na tribinama zato nemojt da pricas gluposti.. " To su buduci sehidi. I prosli rat je poceo na stadionima, a pokrenut je uz pomoc navijaca i krimosa. U tim godinama najmanje razmisljaju i najspremniji su da zaginu. Bez brige, imace priliku. Nije pitanje da li ce, nego kada ce opet SDA pokrenuti rat. Ovo je samo zagrijavanje i zbijanje redova. Vehabije su takodjer spremne, a posebno oni "izlijeceni" narkomani medju njima. To objasnjava tribine poput ove u Tuzli kojih ce biti sve vise. Valja pokrenuti masu i izvrsiti regrutaciju u njihove redove. Bice tih tribina jos. A bice i navijackih nereda i sukoba, kao i strajkova. Sve to vodi SDA. Jedne po jedne uvlaci u novi rat. Nakon glasanja dvadeset godina stalno za iste ne zalim vas. Niste bolje ni zasluzili. Umjesto zlatnih kasika uvalice vam kasikare da se raznosite, a odavno ne pali ono "help baznia". Nisam se borio za Alijinu deklaraciju, a ako vi jeste, bujrum opet u rat!
Sta je cobani? Balvci belaj prave jel'? Gdje ste vi "kriticari" kada vam majke spominju vec 20 god. ovi u foteljama!? Gdje ste cmarici maleni? Plate nemate,kukate,tajno pricate,kenjate kako je lose. SVI PETKOM NA DZUMU JER NEMA BELAJA,a sve dzubre do dzubeeta ŽELJO lose odigra i odmah belaj,a ovi nasi 20 godina lose igraju pa niko nema TESTISE da kaze stop! Sta vi ba pricate i kako vas nije stid! BJEDO ZA MONITOROM! Treba sve drotove "zajmiti" jer su pogan drzave,korupcija,mito,UBICE! Sve je opravdano,ali njavijac Želje je kriv jer je za Boga miloga gadjao drota koji ga je lupao palicom! Fuj! LJudi mi smo kao nacija fuj! Bjedo bjedna mars iz države!
sramota
baaliyska posla.pokupili kucni odgoj od hairli roditelja. samo vas treba ko stooku ogradit ....i drzat na oku,....i na nisanu