Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tipični primjer koliko je fukara jadna. Ova je žena izložila svoj j...eni život za ovu zemlju. Ranjena, bez ičega ide kući... To je bijeda naše zemlje. Ovaj Miletić joj cvijeće darovao: hm, što će joj cvijeće, ona će jadna pamtit ovo cijeli život. Ne samo ona, nego i cijela joj familija. A nove bombe se već negdje spremaju. I ko li će biti iduća žrtva? Opet neka fukara?
bravo za vjest ..
Svaka cast Edini. Ali nesto gledam ove slike i objekte u pozadini. Bas izgledaju reprezentativno, ka pravi centar, ne znam je li vise \"klinicki\" ili \"univerzitetski\". Jadna nam majka gdje i ko nas lijeci.
elhamdulillah!
Miletic je 1992 bio nacelnik policije Novi Grad (mislim). Ne znam ciji je kadar, ali sam siguran da nije los. Da je vise Miletica i bolje politike, bilo bi puno, puno bolje, i nama i njima.
Halo BA,izgleda da ste zaboravili izreku : \"Dobar policajac...\" !
Drago mi je da si izasla iz bolnice...Zelim ti brz totalni oporavak i povratak na posao. Mlada si, zivot je pred tobom, glavu gore Edina! Sve najbolje kako privatno tako i profesionalno.
NEKA SE ON DOSAO USLIKATI ZA NOVINE?
Ja bih isto da pozdravim \"kolege\" drotove i da ih pitam zajedno sa Mileticem, ako su oni radili svoj posao kako treba, kako su onda ubice onakvo nesto mogli napraviti, a da oni nisu znali za to? Mislim tip je razvalio pola kvarta, a prva palica Federacije nije podnjeo ostavku zato sto je nesposoban ili zato sto ne radi svoj posao? MILETICU KAKVI SU TI REZULTATI FRAJERU?
I OVAJ MILETIC PUSTIO KORIJENE U FUP-u. MORA DA JE ZLAJIN KADAR, NISTA NE RADI, UBICE MU RAZVALE POLA KVARTA U REJONU U KOJEM JE ON ODGOVORAN, NARAVNO NIKAKVIH POSLJEDICA, A DA NE PRICAMO O OTKAZU I SLANJA MILETICA U POZORNIKE, GDJE I SPADA.
Edina, sve najbolje od srca ti zelim!
Llijepa vijest! Ne daj se
Predivna vijest,Edina puno sreće u privatnom i svakom drugom pogledu.
Pridružujem se komentarima. Sretno kolegice, brz oporavak, mnogo sreće i zdravlja ubuduće. Također, pozdrav svim kolegama iz Bugojna.
Bogojnu ?????????