Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka klixu nije on policajac vrijeđaš ovih dva tri časna policajca što su nam ostali da imamo u državi, nego ovo je krimilajac, kojem treba oduzeti značku i kojeg treba kazniti duplom kaznom u odnosu na sve ostale da im ne padne na pamet koristiti odijelo radi poslova sa mafijom, to su najveće kukavice i izdajice značke, to su bezmudani koji nisu smjeli biti krimosi nego preko značke se uvukli kontajući niko nas neće tu primjetiti
90% takvih radi po policiji , zato samo bahato sa debilima neobrazovanim i bezobraznim . Poyy
Jel konačno došlo vrijeme za hapšenje Osmice i Muriza Druškića?
Narucili su ubistva tuzilaca i ljudi koji rade istrage. Vidit cemo. Nece lako pasti sigurno. Kad padnu i SDA izgubi vlast, znaju da je sve gotovo.
Policajce, tužioce i sudije osuditi na duple kazne
KLINO I DELAK U PAKETU GARINI I SMRKOVI
SELAK
Ispravka pogresnog navoda..on je policajac..koji treba propjevati i sve svoje kolege..povesti..tamongdje im je i mjesto..nije on sam ..to je citava?organizacija unutar Policije."
Kad nema nepristrane unutrasnje kontrole, svaki 2 policajac prima mito ili je u talu sa kriminalcima. Plata nikakva, kroz 2 do 3 godine rada sa narkomafijom vozi A6 2015 godiste... gdje to ima a da nikom ne zapne za oko... Kad su korumpirani celnici tuzilastva sto ne bi bili i policajci... cast izuzecima al oni brzo budu otpusteni jer smetaju u lancu ishrane
Šta je sa pričom za kamere na policajcima? Pa dosta je bilo donera po Pashi i listića po Premieru, hajmo malo raditi za bolje svih nas.
Samo hapsiti kriminalce
UBIJALI SU KOKAIN I HEROIN
🍿🍿🍿🍿
Tri slova koja su obilježila ovu godinu su SKY, CIK
i pad SDA
JohnDillinger bom jaro zbog ovog CIK ja bi rekao SDA nikad više glasova a ne bi rekao da je narod za njih glasao, pa do koga je CIK???