Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda nije tema ove price al ovi novi policajci u Mostaru rade svoj poso i ne interesuje ih ko je ovaj bio i koliko je onaj zajeban,ne prastaju sto se kaze ni rođenoj majci! Svaka cast momci i radite svoj poso i ostanite NEUSTRAŠIVI. Nek se zna ko je BOS a ko Hadzija!
Pa kad je cijeli kanton nakaradan, isto da su odvojena drzavna,niko im nista ne smije
Znači džaba im sto me svaki put kad prođem kroz Hercegovinu ogule za pojas, neupaljena svijetla.......
esdea i hadeze vnago nesposobna pa ko se nade...
ucesti vjersku miliciju
Ahahaa Povecati place policiji Sad ce to jusko wc koridor Petogodisnji prosjek za penziju je ok Policajac nema penzije ispod 1500KM
Jercegovina je nas Rvacki Mexico!!!!!
https://m.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0&list=PLE88E9ICdipidHkTehs1VbFzgwrq1jkUJ&index=4&t=0s Ovaj snimak ima bosanski prevod. Monopol nad istinom nema niko! Ne bojim se smrti, bojim se ponozenja, ponizenja u vidu nekog drugog naroda u sluzbi istini, nekog naroda koji je u odnosu na nas do jucer brisao zadnjice mirisljivim maramicama ... Bojim se ... Niko nije nezamjenjiv!
Taman je to.
nije penzija vec pemzija! Mirovina :)
Znači temeljna i prometna policija je u biti razgranata na kantonalne policije? Samo granična je na razini države? Postoje li entitetske policije? Ništa ja tu ne kontam..
Hdz-u odgovara bezakonje u Hercegovini... Vladavinom prava izgubice štošta
Sve su to uhljebi na drzavnoj grbaci