Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće da strajkuju što im nisu dali 2.500 mičje odjednom već iz 2 puta a u KS policiji kaze UK-rainac nema marke
Ne znam da li ima razloga za strajk ali Ramo sa svojim glupim saopstenjima i nastupima izlaze profesionalce policije ismijavanju.Na zalost.
Ne znam da li ima razloga za strajk ali Ramo sa svojim glupim saopstenjima i nastupima izlaze profesionalce policije ismijavanju.Na zalost.
Rade skripte sa Poskoka ko mufna Borjane Krišto. Neka je zabranio Kliks dijaspori pravo glasa, možda i treba ali je zato dopustio da jedan Poskokovac sa skriptom puca sebi 100 lajkova za minut. Svaka vam čast..Nema logike to što radite..
Ja bi taj posao radio samobda mi placaju staz, lezi hljebu da te jedem
Ništa me ne čudi pored vladavine nametnutih trojanskih kučk sa Nikšićemi da i skupština Kasabe počnu štrajkati.
Sta će im štrajk kad su dobili ponovo pomoć sad 2500 km
SDA 🐍 nikad ne spava , 🗣
neznam dali više laži prosipaju kao opozicija ili prije kao vlast , 🤮
Slunto da li si UZP ac ili Abdićevac????