Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
hajde nek nam svima iznese svoju biografiju prijesjednik NO kruzik..nek nam iznese sta je on radio u mupu ks i kako je radio..a to zna on dobro kakv je bio...pa je pobjego u elektro distribuciju..
pored Suda BiH danas auta ne po trotoaru vec po livadi ...niko nista a vi se politikom bavite, odrade kiosk koji kosta 20 000KM za 250 000KM niko nista? a vi pisete peticije , pa jeste li placeni za peticije ? opet Merkator prema Ilidzi pun trotoar auta i biciklisti silaze na glavnu
Otima se SDA ko krme pred posjek