Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da ste im dali odrijesene ruke za udarat pendrekom...sigurnost gradjana u titinoj jugi je cuvao pendrek a ne babini advokati i krvave pare...
Zabranjeno udaranje osumnjičenog u stanci ( taj dio ćemo iskinut ) haaha
Ja ne znam otkud ovoliki pljuvaci druga Tita na ovom nasem balkanu, kad se vecina nas postenih gradjana, cim bi da uporedi nesto dobro sa ovim govnima danas, sjeti Titine Juge ?!! U pravu si drug, koga je to postenog titina milicija razvalila, a razvaljavala je itekako...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ček da pročitam smijem li te ošinut...
ak ne budem čito,prije nego ošinem,tužilac će ga pustit.
jebo vam tito majku i murija i jugoslavija !!!!
cekaj da procitam da te udarim il ne
Policajac na raskrsnici, kad bijesno auto, zatamnjenih stakala, proleti kroz crveno. Lizalicom zaustavi auto, i izdera se: Halo ba, manijak, kako to voziš? Spušta se staklo, kad ugleda komandira: Uuuuuh, izvin'te šefe, nisam vas prepoz'no. Al ipak se pripazite, može kakva budala proletiti kroz zeleno, pa će vas udariti.
Joj, nebuloze, dok drot pročita šta treba da uradi, lopov pobježe, a ubica ubi. Pa zar nisu u stanju ni to malo naučiti napamet? Nego, biće sad "čekaj da pročitam, pa ću te onda opendrečiti".
sad nas mogu još jače udarat'
Ovaj narod bas stoka i zaostao , cim prizivaju titina vremena kad su ih mlatili
mene nije niko mlatio nego su mlatili stoku. zato stoka sad pljuje po titinom dobu jer se sjeca pendrecenja stoke. predivan odgoj su davali jer prebiju i one nevine koji su u istoj grupi sa stokom pa ti drugi put doooobro razmislis koje je drustvo za tebe i koga treba da se klonis (stoke naravno)
Znaci stoka se nekontrolisano razmnozila
šta će im to policija postoji samo da bi štitila vlast od naroda i da bi uzimali na kafu. bolje da ste im podjelili cijenim da kafa neskoplja svaka 3 mjeseca.
pridje covjeku i kaze izvini samo da vidim na koji nacin me drzava stiti da ga moze prebit
Sad im platite kurs citanja pa da mogu koristiti to!
Jos samo da nauce citati...
Sačekaj da vidim u pravilniku dal da te mlatnem pendrekom ,ha ha koji vic.
ma sta ce im to, ionako su nepismeni, neobrazovani i debeli. :)
Titov režim je unesrećio hiljade nevinih ljudi, slično kao i Staljinov. Osuđen je od cijelog civilizovanog svijeta i baš moraš biti neuki debil (kao i sam bravar) pa za njim žalit. A takvi neka sele u Sjevernu Koreju i uživaju, tamo se strijelja za karaoke i gledanje sapunica. Ne sjećam se da je neko tamo odselio, sviđa vam se demokratija?
"Unesrećio hiljade NEVINIH"..... "slično kao Staljinov".... "Osuđen od cijelog svijeta..... 3 GLUPOSTI od "demokrate" koji bi istomišljenike protjerivao u S. Koreju..... "Titov" režim" je bio SISTEM vrijednosti u odnosu na današnji sebični korumpirani društveni šljam koji misli samo o sebi, dok narod živi u ropstvu ii rovi po kontejnerima ili u očaju odlazi vani... Taj "režim" nije imao ništa sa Staljinom, valjda si išta čuo u sukobu Tito-Staljin... Zemlja kojom je upravljao Tito, je bila uvažavana na svim meridijanima svijeta... imali smo nediplomatske odnose sa Izraelom, relativno loši sa Albanijom i tačka.....To ste vi "nacionalističke demokrate" srušili u krvi i pepelu devedesetih", crkli dabogda..... Idi pridruži sa Šešelju pa pljuj....
DEVEDESETE Balašević Mi smo bar imali stare gitare... Poneki bedz na reverima... Glupo bi zvucalo Je-Je! uz sve ove dileje s revolverima... Al zastavu sezdesetih vezle su gramofonske igle... I put od zute cigle prostro se pred nas... Mi smo bar imali razne Ce Gevare... O-o, i vece prevare... To mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare... Protesti sedamdesetih vise su bili odraz mode Jer bokal pun slobode tocen je za nas... Mi smo bar imali putovanja... Perone, suze, cmakanja... Crveni pasos bez mane sto prolazi grane bez puno njakanja... Dnevnici osamdesetih svrljani su na jarke razglednice Svet je lice sminkao zbog nas... Mi smo bar imali one snove koji se tesko ostvare... A snovi najcesce vrede tek kad s tobom osede... Kad s tobom ostare... Nije bas sve na kantaru... Citavo cudo kupi lova Ali snova nema piratiranih... Onda su dosle devedesete, tuzne i nesretne... Opake... Gospod je barut primirisao pa ladno zbrisao za oblake... E, kad vec puknu ustav
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sva sreca pa im nisu podijelili kondome :) Bilo bi je*avanja po putevima :)
Ja se obradovao, mislim dobili neko novo sredstvo i slobodu da udaraju... Zemljo jadna li si sa ovakvim zakonima.