Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ko radi svoj posao po savjesti bude optuzen!!! A svi kukaju sta policijabradi kad krimosi i barabe rade javasluke po gradu!!. Puna podrska policiji!!
Ovo samo kod nas ima !! Na srecu ima video nadzor i svjedoci te zabiljezen poziv (prijava) u stanici. Sve ce ako bogda bit u korist policijaca.. Kakav primjer Tuziteljtvo daje ovim. Propituje dobru reakciju policajca ,cime podrzava buducu bagru i krimose u pokusaju!! Amerika je zakon za ove stvari!!!
Ispade trebao policajac izvuci noz pa da se pocakija sa napadacem...Katastrofa dno dna
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Puna podrska policiji!! Policijaca na poziv dosao po duznosti,bio napadnut on,sluzbenici banke,odreagovao profesinalno kako treba. Trebo ga pustit da ga izbode mozda!!
Bolje i u zatvor nego u grob. Nisam neki bolesnik, ali kada krene neko na tebe, dovoljno ga je jednom upozoriti da ces ga upucati, mada ga i ne trebas kad vidi da si potego oruzje.
@gooUser19091985, jer otkud ti znas sta je sama istina?, ima danas policajaca koji lome ruke ljudima koji nista ne urade, koji maltretiraju ljude itd...
Tako je kad pravosudjem vladaju zlocinci.
Mudonje i kojekakvi intelektualci komentarisu a da vas 80% dođe u tu situaciju pišnuli bi se od straha ne bi znali gdje bi prije pobjegli samo da spase živu glavu
Neko uperi pistolj u tebe i ti jel krenes "ostrim prednetom na njeg" mzd je i olovka i to ti da za pravim da 3 metka spucas u covjeka.Prije svega cisto sumnjam da bi neko na pistolj uperen naletio tek tako.Vec je bez upozorenja trgno pistolj i upuco covjeka.
Da je policajac bio normalniji pucao bi mu u GLAVU
POLICAJAC JE SAMO POGRIJEŠIO ŠTO MU NIJE PUCAO U GLAVU.
Pa policijo imate oruzije potamanite to po kratkom postupku.
Policijske jakne su otporne na nozeve,to je razlog.A da i ona cuvena ne moze pistoljem na noz
Hm. Jos gora situacija ako su bi li i policajac i zastitar. To znaci da njih dvoiva nisu uvstanju savladati covjeka bez upotrebe oruzija. Da li zastitar i policajac imaju suzavac itd. Vjerujte uz dobrog advokata policajac je donji.
pa sto ima pistolj? da sprica iz njega vodu ili da ga upotrijebi u ovakvim situacijama?
Trebao ga je napadac prvo izbosti pa tek onda da puca...smradovi jedni
Politika brani kriminal a policija zaštićena samo na papiru u prijašnje sistemu pipneš uniformu zatvor
Pa mater vam vasu,sta je trebao da pusti da ga ozlijedi? Daj onda POLICIJI pistolje na vodu,koji klinac ce im pravi pistolji.
drugi put kada zovnu na intervenciju treba pustiti da njih haba i hebe u mozak makazama i treba samo ledja okrenuti.m... u pm
Milcijoner nije kriv. Free milcijonera
Ko je tuzilac,da mu se ebe tromajkica...svakakva stoka se danas docepala funkcija i uzurpira normalan svijet.