Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajazit Husic iz Mostara je policajac a glavni je narko diler Hercegovine,i vozi ukradene automobile i neregistrovane.To znaju svi u Hercegovini.
hahahhahaa,i ovo neka vijest....pa i vrapci na grani znaju da pola policije vozi neregistrirana vozila....stave policijsku sapku pozadi i niko ih ne kontrolise zbog kolegijalnosti.....kada idu iz entitete u entitet ne pokazuju vozacku vec sluzbenu iskaznicu....hahhahaaha ....koja \"novost\"
eh nije to nista kod mene drug vec 2 godine voza se neregistrovan...hehehe a komsija policajac vozi divlje auto..svog starog renoa prodao na otpad a kupio drugog i samo prebacio tablice :) trebalo bi i njega provijeriti mozda i on voza neregistrovan??????
Ćorava posla.. Nego, trebali ste staviti još koju sliku grada, da oči odmorim :))
cuuuuj \"M. L. je teže povrijedio službenu dužnost. \" hahaha pa pola TK policije radi isto, a da ne govorim na koji nacin voze sluzbena auta, ni svjetala, ni pojasa, prica s mobitelom, zaustavljanje gdje stignu, nema zmigavaca, nema sva 4, parkiranja na trotoarima...itd itd za ovog gore nije ni cudo, moze im se kao da su CIA
Ej 100% u pravu
nesto novo? pa pola gradjana isto radi u bih
Hoce mu se -moze mu se.Vlast `ebote.
Čuj neregistrovano vozilo.Pa ti policajci najviše krivotvore brojeve šasija i sami su organizatori tranzita i organizovanja krađe vozila.Po PI Šam ti se na članak,koji to i nije,pa to vrabci znaju...