Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dišla u Sarajevo i niko ni da se počeše,svi fino šetaju,piju kahvu,jedu sladoled,tračaju...a sutra u Banja Luci opsadno stanje zbog nje,nema šetnja,nema ruksaka,nema gledanja kroz prozor...ne kontam.
pa zna žena od koga joj dolazi opasnost
@SkakaAbdulah hahahahahhahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj docekao je Skaka, veliki borac protiv antifasizma 😂
rusi moraju da shvate da nisu dobrodosli u bih,hrvatsku,crnu goru ili makedoniju...oni jedino mogu biti partneri sa republikom srpskom i srbijom.......
U bravarevo vrijeme se malo ko uopšte sjećao da vječna vatra postoji, a sada svi dolaze tu da polažu, znamo zašto. Nije vama do vatre nego do nabijanja Bošnjacima jugokomunističkih rogova. Zapišavanje teritorije, fuj. (idite položite vijenac na markale gdje su vaša pravoslavna braća pobila nedužan narod prije par godina a ne prije 70)
Nevjerovatno je da jedan narod poput Rusa koji je u svijetu poznat po tome što je naparadao i Hitlera i Napoleona..., narod koji je slobodarskog duha, koji je svijetu dao Dostojevskog, Tolstoja, Solženicina, Čajkovskog... pao na takve grane da danas podržava jednog usranog Milorada Dodika i njemu slične pobornike fašizma i sa njima zajedno podržava genocid nad muslimanima.
hvala rusijo!
Skaka pomio dosla cana da pjeva.
skaka jel joj to saucesce izjavljujes il docekujes
mogu misliti kako se osafunjala i potparila u tom crnom outfitu od sintetike....
SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Približno u isto vrijeme kada je Sergej Lavrov boravio u Beogradu, izvršioc Dalibor Jauković napao bombom na američku ambasadu u Podgorici 2018-e godine. Aleksandar Vučić izgleda "neutralan".
Svaka joj čast .Slava drugovima partizanima i 16 Muslimanskoj brigadi koja je oslobodila Sarajevo
sve vam smeta ama bas sve........hocete li vise skontati sta hocete ?
@DrVejsilHetjimitj da da da GRADJANSKA DRZAVA.......... a ko je za to od nas ?? ha 0.1%.......a ostalo su nacionalisti.......ukljucujuci i tebe
@DrVejsilHetjimitj ja sam ZA UKIDANJE NACIJA.......neka vjere .....mi smo svi Bosanci i Hercegovci....i NISTA DRUGO........ne zelim nikoga etiketirati nedobog........ali treba nekada vidjeti i sebe..........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ruskinje su lijepe žene ali ova gospođa je iznimka.
Okupatorko Krima marš iz BiH ! Crnadak vodi je svojoj kući ! Nežćemo u Sarajevu Ruse i Arape, hoćemo radna mjesta i investitore u njih !
Volim sve što vole mladi luk!
Hajneken,hajneken nikad nisi ljepša bila, hajneken hajneken
Dobra hatmosfera u Sarajevu! SvaHka čast!
Trebao je Mile da je sačeka kao budući predsednik Bosne i Hercegovine!
@Klesar Ja bih voleo da ih razvlači u dva mandata, na kraju da mole Republiku Srpsku da ode!
@Klesar Nema nam plemića bosmana, izgleda da je otputovao službeno u Kandahar!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)