Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, nije vam to benzinska pumpa ili granap...nema tu love...lova je na sigurnom.
Gdje dođe ova Bosanska Dubica?
Kozarska Dubica.
Ovo ima obiljezja provale a ne pljacke. Vjecna misterija za sve BiH novinare kako razluciti razliku izmedju provale, kradje, teske kradje i pljacke.
vjerovali ili ne al kod mene komsija za vrijeme rata u jednoj akciji u kojoj je zauzeto cisto srpsko selo u jednoj kuci nasao veliku sedzadu koja je vjerovatno ranije opljackana iz susjednog bosnjackog sela. tako da me ne bi cudilo da su i ovi htjeli tespihe maznut
Vjerovao sam sve dok nisi došao do "Čistog srpskog sela" opšte je poznato da čistoča ne ide uz genocidni narod napravljen od ruskih fekalija, ali opet sveti vasilije najbolje zna!
kaže pomoće da se sanira šteta, pa šta vjerska zajednica važi više od drugih ljudi, pomažu li tako drugima kad provalnik uđe pa razbije staklo ili vrata?
Koliko nisko trebas pasti da provalis u vjerski objekt,pa ja bih radije prosio kruha od pekara.
Pa brate dragi, idi pljackaj banku ili nesto.. sta mozes iz dzamije uzeti osim tepiha i tespiha !?