Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odnese cijev, ko da je dobio i racun uz nju...
Kakva nam je država siguran sam da mu ga je treći kompanjon dao :))))
E jeste neke babe... umjesto da vam bude drago što se grad pucnjavama i pljačkama približava standardima svjetskih metropola kao New York, Rio de Janeiro, Chicago, vi se nešta ibretite i pravite fini. Uz takve kao vi vazda ćemo biti selendra.
ruku obojici treba odsjeći onom sjekirom sigurno više ne bih pokušali da kradu
Makar je nadzorna kamera kako valja pa se moze prepoznat
Dno dna ljudskog roda.
jaranemoj ja znam da je moj haver sastavio nevladinu organizaciju kako bi pronevjerom novca stekao finansijsku korist. odera ovo malo budžeta na račun nekih projekata. A ljudi ga gledaju ko Gandia. Ne povezujem ovu organizaciju sa sličnim (ne)aktivnostima, nego samo naglašavam razlog postojanja nekih nevladinih organizacija.
Jebem i ja tebi gospodju mamu. Ko je rekao da ga podrzavam. Kad' bi ti rekao kakvih jos lopovluka ima, sjebao bi se.
Jebem i ja tebi gospodju mamu. Ko je rekao da ga podrzavam. Kad' bi ti rekao kakvih jos lopovluka ima, sjebao bi se.
"Grad" Sarajevo.
Ima li pomozi.ba ikakve veze sa klixom?
Kako pokušaj, čovjek odnese cijev a nisam vidio da je neko vratio :) čudni naslovi na klixu
Treba ih onom sjekirom iscijepati ko kvalitetnu bukovinu i sto se tice njih dvojice biti potpuno miran i spokojan da vise nikad nece napraviti ovakvo nesto. A sto je u po bijela dana.......pa na sceni je "SDA demokratija" sve je dozvoljeno dok je u "jedinstvu spas"!!!
čovjek veli kad može bakir mogu i ja
ukrade cijev a fali mu daska,... u glavi
nestalo para za nargile
Pokušaj? Boga mi ovo nije pokušaj, ovo je čista krađ! Pokušaj je kad te uhvate ili spriječe...
To je isto udruzenje, koje uveče u dvorište puste pse od čijeg zavijanja i lajanja cijeli komšiluk ne može spavati. A o njihovom dobročinstvu...............to je druga priča
zato trebaš zvati murju, ne trebaš podržavati krađu tuđe imovine. Sjekiraši će sutra doć i po tvoju imovinu, koji ćeš izgovor imat?
Ovakve polici su poznati od prije, a tužilaštvu i sudstvu samo mušterije u vidu njihove zaštite jer zakon jačeg je na snazi, toliko o pravičnosti i pravdi što pokazuje ovaj snimak .
svi smo mi jednaki, samo su oni sa sjekirom jednakiji od drugih
Nije bitno koliku ce stetu napravit, a nek proda "ukradenu stvar" za 20 KM njemu dobro
Ovo su @drinsky i @Mile Predsednik. Kradu cijevi za novi krst na Zlatištu, ocam :)))))
Zalutali komanč u Sarajevu!