Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog pomaze hrabre...ne brini si profesore uz tebe su iskreni i dobri!
\"Predsednik Hrvatskog udruženja logoraša Mirko Zelenika izjavio je da je ratni član Predsedništva BiH Ejup Ganić odgovoran i za zločine počinjene nad Hrvatima u dolini Neretve i Srednjoj Bosni.\" \"On je dodao da ga raduje činjenica da Tužilaštvo Srbije priprema optužnicu protiv Ganića za zločine počinjene u Dobrovoljačkoj ulici. \'Ejup Ganić kao član ratnog Predsedništva je odgovoran za planiranje, organizovanje i naređivanje ratnih zločina nad Hrvatima u BiH, što se u ovom slučaju uopšte ne spominje\'\', istakao je Zelenika.\" Srpska 4 EVER
Muslimanski zločinac nije zločinac! Svi mogu bit zločinci, ali muslimani ne! Vi Srbi i Hrvati ste se ubijali sami, pa hoćete da podvalite muslimanima koji nisu mrava zgazili.
PRIMIT KONJA!!!SKINUT PANTULE I PRIMIT KONJA ZA NASEG ZMAJA GANICIJA OSJETIT MALO KAK JE NJEMU NA ROBIJI KAK NJEGA BOLI DOK GA CRNI AFRICKI KONJI BURGIJAJU!!!!!!!!
Vjetar piri ljiljan miri...sunete se pioniri Šućur alahu sine Bakire,pa tebe nigdje ne traže...v idiš da je babo bio u pravu,kad sam ti govorio:\"Ukraj sine,kakva puška kakav rat,drži se ti šaje i ostalih mojih zatvorskih ahbaba...kupi sadaku po svijetu,kukaj plači...ja sam ionako sa momom i rašom sve dogovorio..p.s.jel mi još uživotu ono momino nalivpero,čuvaj ga draga mi je to uspomena\"
A DA BOG DA SRBI OSTALI BEZ SVOJE DRZAVE! SLOBODNO KOSOVO SLOBODAN SANDZAK SLOBODNA VOJVODINA SLOBDAN BANAT SLOBODNA BUGARSKA SLOBODNA MAKEDONIJA SLOBODNA BOSNA I HERCEGOVINA SLOBODNA HRVATSKA SLOBODNA SLOVENIJA SLOBODNA CRNA GORA A SVINJAHYRIJA BEOGRADA NESTALA U SVOJIM GOFNIMA!
@ vedrana, @vedrana & kralj tvrtko - Dragi moji pogančići, ja vam iskreno želim da što prije nađete nekoga da vas zguzi (a da nije svećenik i/ili župnik), da i vi skinete mrak sa očiju i prestanete svoju emocionalnu nestabilnost, seksualne frustracije i kućni (ne)odgoj iskaljivati na miroljubivim građanima ove napaćene zemlje...
Ja bih samo da ovim mojim pogubljenim ovcama (vedrana, @vedrana, \'kralj tvrtko\' i sl.) pojasnim jednu historijsku činjenicu, jer im župnik očito nije objasnio (prezauzet njihovim dječijim guzičicama, nije jadan našao vremena): naime, osim Isus Krist mene zovu i Isus Nazarećanin. A Nazaret je inače jedno malo mjesto u Palestini, u tzv. Maloj Aziji tj. Bliskom Istoku.
STA RECI NA SVE OVO, SVAKODNEVNO IZRANJAJU SVE NOVIJI DOKAZI O KLJUCNOM UCESCU \\\"SRBIJE\\\" U UZASNIM RATNIM ZLOCINIMA U BIH-i A SVIJET HAPSI \\\"NASE ZRTVE-BRANIOCE\\\" LJUDE KOJI SU AKO SU I UBIJALI, BILI PRINUDENI NA ODBRANU JER, DA SE NISU BRANILI BILI BI SPALJENI OD HILJADA VESELINA, KARADZICA, MLADICA, KUKANJACA, ...NISMO MI KAO STO JE VEC RECENO ISLI U UZICE, NIS, BEOGRAD, ZEMUN, PA UBIJALI VEC SMO BRANILI SVOJE PRAGOVE I SVOJU CAST U SVOJOJ ZEMLJI OD SVOJE ARMIJE ....ZAR TU ARMIJU NETREBA IZVESTI NA SUD I TAJ NAROD??
LAZNI MINHEN OVI U ADMINISTRACIJI ZNAJU DA SE NE PREDSTAVLJAM BILO KAKO OSIM MINHEN-PEKO ZNA DA NISAM GAY JEL MU JE MAMA PRICALA KAKO SAM JE TASLACIO A NARAVNO LAZNI MINHEN DA MI NI DODIK NITI BILO KO NIJE ISPRAO MOZAK NI TI MI NAREDJUJE KO STA DA PISEM:KOD SRBA NEMA TE LICNOSTI KOJA CE NEKOME NESTA DA NAREDJE;NEMAMO MI MUFTIJA I SERICA PA DA IH SLEPO SLIJEDIMO I DA SE DIZEMO U VAZDUH JEL SU NAM OBECALI DA CE MO GORE UZIVATI SA MALOLJETNIM DJEVOJKAMA AKO SE SAMOUBIJEMO-TO NEMA KOD NAS A VI BOLESNAJCI SVE VISE SE PRIBLIZAVATE DZIHADU I ZATO VAS NIKO NE VOLI
samo nastavi tako i sretan Ti 8 mart,posto ovi u guznom bliskoistocnom teheranskom crijevu to ne slave..a za ovog sa ptpisom vedrana bez crte ispod-najebem mu se familije balijske lojave!
svaka cast za SDA da su digli glas protiv ove nepravde a ove ostale stranke se treba da stide jer sute. eto vam vasa SDP i stranka za bih i slicne njima. sram neka ih bude sto sute samo zato sto ih finansiraju antibosnjacke organizacije. pa vi bosnjaci razmislite za koga cete glasat na slijedecim izborima
Ja vise nemam materijala za pisanje, molim kabinet godpodina Dodika da mi posalje nove ideje. Sve ono sto ste mi dali ja sam ovdje ispisao i sada ce postati providno ako nastavim. Dakle, napisao sam po dogovoru 100 puta ALIJA IZETBEGOVIC I ISLAMSKA DEKLARACIJA, 100 puta da su muslimani (drzao sam se uputa --malo m) poceli rat, da su se sami ubijali..da su Markale laz, Srebrenica laz, Kapija laz, da je cijeli rat u stvari laz i da smo se mi Srbi samo branili.....Ne znam kako dalje? Pozdrav minhen
Ovog puta reketašima ću dati glas bar su branili Jurišića koji je deset puta manje kriv od Ganića.Ne dam vjerskim strankama glas.
MALO SE PREDTAVLJAM KAO @KAURIN NADAM SE DA ADMINISTRATORI SAX-A NE ZAMJERE. POZDRAV minhen