Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokret za prodaju drzave
SDA i SDP jedinstveni jedino kad treba prodati državu i uzeti pare
Toliko o DF patriotizmu zbog fotelje glasaju da SNSD dobije 4 delegata i opet blokira sve 4 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vukanovic je za sve bio upravu.
Samo znam jedno,nikad vise glasat neču... .ebite mater svOjuuuu politiari SVI.
Pod hitno preregstristracija Pokret za državu RS FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ....
Samo im je obecao da se nece opredijeliti u vezi sukoba u Ukrajini, jer smo suvise mali. Dok je neki dan vikao u parlamentu zivjela rusija. Da li je to normalno. Zasto Mijatovic ne trazi da dodik potpise ono sto uslovljava opoziciju da potpisu. Onda ne bi imao mjesta u entiteskoj vladi ali bi odblokirao drzavni aparat.. ovako se uzi intresi ostvaruju. Ne znam nisam pametan ali ce biti isto kao prethodne 4 godine. Blokade i blokade. Obesmisljsva se BiH i slabi.
Mijatović je Dodikov igrač a i selvid je, bitne su pare i moć ,ostalo ništa nije bitno
Logicno da SNSD treba dobiti i cetvrtog delegata, ipak su to obrazovana, pismena, vaspitana i nadasve inteligentna bica, vidimo svaki dan po nastupima clanova iste. Zaostali u vremenu i prostoru.
ahahahahahahhahahhh čto ih Dodo navlači ko ...on Dat če im mjesto potpreajednika i jedno ministarsko mjesto i poslije godinu zamijeniti svji kadrom ko što je otjero Bratiča.........Klasičan primjer kad te mami šečerom te hrani kad te namamai i hljeb ti zabrani.
Jedino su NIP i NS jasno rekli da se Dodiku ne smije dozvoliti da dobije četvrtog delegata.
Glasas za jednu stranku, a na kraju se prave koalicije, trguje pozicijama, i opet su svi na vlasti. Koja je uopste poenta izbora u BiH?
Glasas za jednu stranku, a na kraju se prave koalicije, trguje pozicijama, i opet su svi na vlasti. Koja je uopste poenta izbora u BiH?
Prodane duše pokret za državu proda državu
Kome pametujes Gori je onaj ko te izglasao
Svi se lafo bore za državu a samo gledaju kako će pare iz budžeta skrenuti u svoje džepove!
Pokret za državu u saradnji s pokretom protiv države. Koga ovi zaje*avaju.
Čemu se čudite, pa Neka i Baka su topli prijatelji Dodiku, apsolutno očekivano
Dam ti kasiku, a ukradem teglu :).
Ma, jel, to Željko naš opet nekog id,o? Ne bi on, obraz naš!!!