Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jarane.. niko ne prica o ekonomiji i privatnom sektoru.. samo se bore ko ce se uhljebit
jel se ko pozalio kako ga privatnik nije primio jer je bosnjak? :D .. hahhaha
Ne trazi pokret "Odgovor" nista od Bakira, nego Bakir trazi od muslimana u Republici Srpskoj da slijede njegovu bezuspjesnu, zgubidansku, zaludnu "politiku" izazivanja nepotrebnih sukoba koja ne vodi nigdje i od koje nemaju koristi ni Srbi ni muslimani. Covjek je veca stetocina i od njegovog pokojnog oca. Alija je slusao Amerikance, a ovaj tumara u mraku ko slijepac.
idite po medunarodnim kanalima.. u rs'u ti ne bi pomogli da umires.
A Hrvate tko hebe??!! To je ta multietnička, ravnopravna Bosna svih naroda o kojoj sve stranke iz kantona Sarajevo pričaju!!?? Jadna vam nana!!
.. ne slusajte svoje starije.. nemaju pojma ni o cemu.. sve su to konjine.. da su sta znali.. nebi zavrsili u ovakvom cemeru.. star covjek ne znaci automatski mudar..skoro sve su to debilcine
@<!-- Nije baš da ništa ne znaju , znali su popljačkati državnu imovinu , opustošiti penzione fondove i zadužiti se kod MMF-a i sad očekuju da mladi to nadoknade...
Nema niko pravo od Srba, Hrvata i Bosnjala pricati o diskriminaciji dok se ne implementira Sedic-Finci.
OOOOJ KMETOVI!? IMAL MUŠKA U VAMA?
Edine kicmu su ti slomili.. nemoj kmecat.. ustani i stvaraj sam svoju buducnost.. ne cekaj sadaku.. stvori sebi posao.. lahko je u na drzavnu sisu
Mi smo glupi ako nas ovo cudi uopste, sta drugo ocekivati od genocidasa
Moj komsija Ramiz, dobio posao u gradskoj cistoci. Medjutim, nece coek da radi za 700 KM. Otiso u Njemacku na socijalu.
Ljudi mijesate zaposlene u zajednickim drzavnim institcijama sa institucijama entiteta. Ni u federaciji Srbin ili Hrvat nemaju prolaz, mojne ovde lagati.
Tj muslimanskom dijelu.
Tj muslimanskom dijelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo li obrnutu statistiku? Koliko je npr direktora škola iz redova druga dva konstitutivna naroda ili direktora preduzeca koja jos rade u Federaciji?
Bilo bi interesantno cuti...
Hmmm..Zanimljivo...A,kakvo je stanje u Mostaru?Tamo sve ok?
broj bošnjaka u upravi je potaman. sad bi trebalo srbe svesti na prihvatljiv broj, a zatim prepoloviti poreze.
samo jos srbe stjerat na 43 zaposlena u drzavnom i to je to :)))
upravo :)) samo mi se čini da bi tek onda zavladalo pravo bratsvo i jedinstvo srba i bošnjaka - rat za parazitski sektor. :)) pogrešno se interpretira ovo jadanje iznad, nije 4500 hiljade srba u javnom sektoru, tj. jesu srbi, ali su prvenstveno rođaci i stranački uhljebi. ostalih milion srba ima jednaku mogućnost kao i neki bošnjak da tamo upadne, tj. nikakvu. isto tako, ne bore se oni da se tu zaposli par hiljada bošnjaka, već par hiljada njihovih stranačkih parazita..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bake da uputi apelaciju pa on kad bi se sam trko drugi bi stigo😂