Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojske i qurca, u bilo kakvom sukobu ode na 3 strane...do tad svi su tamo zbog para...
Mada uradili su posao oko onih poplava, što jest jest.
isto kao i politicari
Ova vojska bi u slucaju rata bila zajedno samo ako bi nas vanzemaljci napali.
@Gomolj1 a ako su crveni?
Hahah, najjači komentar.
Dobija platu i to dobru platu od drzave Bosne i Hercegovine, a ovamo velica zlocinca i krvnika Karadzica... Napolje sa bagrom, pa nek se vrati uzgajanju ovaca...
Po kratkom postupku otkaz i zabrana zaposljavanja u bilo kojim drzavnim institucijama na cijelom podrucju BiH.
Od svih ovih izlijeva nacionalne mržnje, prijetnji, zločudnih predskazanja ponovne, naredne po redu balkanske apokalipse, diže mi se kosa na glav? Da li mi to prizivamo sami sebi tragediju, ne tako davnu. Tu nema pobjednika, samo vječita tuga za mrtvim djetetom, bratom, sestrom, roditeljima...i tako redom. Ko smo mi koji pišemo ovakve komentare. Da li smo to mi koji se u sve kunemo da .."Meni nije važna nacija ni vjera, imam ja prijatelja svih nacija" a ovdje "inkognito", nam se ""duša otvori".
Svi takvi i tteba da odu odavde i da nas poštede svog smrada.
Simbolika ironicna Dejtonske Bosne - da pripadnik Oruzanih Snaga BiH, vojnik koji bi trebao da brani BiH od agresora, je izdajnik drzave, tih oruzanih snaga odnosno konkretni agresor, neprijatelj BiH... Ovo je samo simptom jednog velikog problema, a da bi se ovo rijesilo temeljito i dugotrajno potrebno je nagraditi zrtve a ne agresore. Dejton je ustavom nagradio agresore za pocinjeni genocid i samim tim dokazao da je genocid isplativ.
Uglavnom, na Srpskoj i Hrvatskoj strani vrije od neonacista i fašista, kako u komšijskim državama tako i u našoj, što samo pokazuje moju stalnu tvrdnju da je Tito i jednim i drugim popuštao, a muslimane iz džamija slao na Goli Otok. Mi, Bošnjaci, s druge strane, nemamo fašističku historiju niti nacionalnu teoriju koja bi potkrijepila i od nas zahtijevala genocidno ubijanje. Nismo mi nikad nikog organizovano i sistematski klali i ubijali. Nisu svi narodi ovdje isti i ne prosipajte tu priču !!!
K'o da mi ne znamo da je "Svaki kuroslavni srbin smradovan"..............Sve srbe pripadnike OS BIH, koji veličaju ratnog zločinca smradovana, u idućem sukobu treba nastaniti u masovnim grobnicama, kako i zaslužuju.....SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima, bez obzira na spol i dob, koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da izdrkotina rs treba da postoji
Nije on kriv, on je samo dobro infiltriran đikan u redovima naših oružanih snaga. Treba dobro otvoriti oči i provjeriti koliko još ovakvih ima. Nije im ovo JNA 92.
GOVNA OD LJUDI!!!
KOGA I OD KOGA OVI BRANE I KOJA BUDALA OVO PLAĆA? VRATITE ORUŽJE GOVNIMA KOJA SU VAS NAORUŽALA I RASPUSTITE SE MOLIM.
A uzgred da pritam, sta je sa onim vojniko sto je udarao po kamionima sa posmrtnim ostatcima ubijenih i psovao?
Šta če vam u bosanskoj vojsci četnici, aman jarabi...
Vratite majmune u njihovo selo pa neka tamo uz gusle i plug riču kako im volja..
Z
Ne gine im ukor.