Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha je..o lud zbunjenoga,ima li kraja pohlepi i bezobrazluku nadleznih ,narode ne dozvolite da milijarderi podmicuju ovdasnju stoku i da vas truju.
Tko god prodje pored lukavca,da ne pisemo kroz,osjetit ce smrad u autu,a sta je tek kad izadjete. i kako su sjebali onaj magistralni put poslije semafora,neku trecu traku uradili specijalno za gikil ???
Niđe veze... ljudi največi trovači koji ne poštuju nikakva pravila i ispuštaju šta stignu i kako stignu. Katastrofalna odluka osobe koja živi stotine kilometara daleko - poželim mu/joj da se preseli u komšiluk ove firme i da živi sretno sa njima do kraja života, Možda onda shvati kakvu je greška napravljena.