Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da ne bijaše Deftera hefte ko zna da li bi se ovo ikada rasvijetlilo...
Uprava za "vjerske poslove" Rijaseta ... pa kakvim se to oni još poslovima bave?!
A onaj koji ga je imenovao ostaje.Treba reis dat ostavlu zbog sramote.Ljudi koje je on imenovao krali milione a on se pravi da nista ne zna.A kad je Fatmir objavio da su prodali mezarje srbima za milion i 200 hiljada.Rekli Fatmir laze.Fatmir šovinista
Sve je to biiiznisss , jel tako Hamusss?
Izgleda da prodaja magle ide bolje nego ikad!
IZ je leglo kriminala i korupcije! To nisu nikakvi vjernici, baš kao i braća im u lopovskoj SDA!
moj hodza trazi ti selameta u DHL
Reis je samo poslušao džematlije i smjena je potpuno demokratska. Na isti način je otišao i glavni imam Kenan ef. u Sarajevu samo što sa nizom detalja nije upoznata javnost jer Musić nije ništa muljao, ali u sarajevskom Medžlisu treba dovršiti reformu, a to zahtijeva vispreniju osobu koja treba razbiti i klanove zbog kojih je Musić podnio ostavku.
Direktor Uprave za obrazovanje i nauku u radnoj posjeti Medresi u Banjoj Luci. Direktor Hodžić, uz čestitke na pokretanju Medrese, izrazio je zadovoljstvo i radost onim što je u Banjoj Luci urađeno, kazavši da Medresa u Banjoj Luci može računati na punu i dugoročnu podršku Rijaseta, koja ni u jednom trenutku ni do sada nije izostajala, jer ova Medresa ima posebnu važnost za Islamsku zajednicu, pa i više od toga.
1.214.000 KM razloga da ga se davnih dana trebalo nogirat. Ovo je garant jer nije htio dijeliti tal sa nekim.
hodze i popovi najvece smece 🤪🤪
Glavni baja Bošnjaka u švabiji
Na dzenazi ubijenih ( medju ubijenim je bio i Kurtovic Hamza ) u gradu Hanau nikoga iz vrha Islamske zajednice bosnjak u njemackoj nije bilo a da nepricamo o glavnom muftiji.Erdogan je kao presjednik drzave pojedinacno sve povrijedjene u ovoj tragediji i familiju od poginulih licno zvao a nas muftija se nije udostojio da dodje na dzenazu.
Bio sam svjedok kad je dosao na mjesto glavnog muftije da je na poklon dobio BMW tricu.Kad god je bilo potrebno nasoj zajednici da nam pomgne ili u teskim trenutcima ( a imali smo jedau veliki tragediju u nasem mjestu ) da nas posjeti nije ga bilo.Covjek je jeddnostavno samo na papiru i na platnoj listi a fizicki potpuno odsutan.Tek nakon prituzbi se uspio dovuci da nas posjeti.
u svakom slucaju dobro ste mutni...pozivati narod da glasa konstantno za smutljivce je dokaz da slabo radite za ono za sta se predstavljate.