Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zašto se SDA toliko upinje da sruši novoformiranu vlastu u KS.
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.
Normalno da se izjasnjavao kao Hrvat kao i skoro svi Sarajevski muslimani, kad mu bravarove fasisticke snage nisu dozvoljavale da se izjasni kao Bosnjak. Polomise se jugobalije da mu nadju nesto fasisticko u 40 knjiga koje je napisao, ali na njihovu zalost ne mogu. I to ih boli, jer ne mogu opravdati zlocine koje su pocinili protiv ovog i ostalih Bosnjackih intelektualaca tog vremena. SMRT FASIZMU I KOMUNIZMU SMRT SRBOSLAVIJI I BRAVARU TITU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
iz dana u dan ovaj me Konakovic sve vise impresionira. Svaka cast za novu vlast, pogotovo za Norod i Pravda❤❤❤
Koliko je uzeo para na tim knjizicama i nikom nista? Malo mu tenderi pa sebi jos i par telefona i tableta da nagrabi .Seljak je to
ULOGA DF(Željka K.) i SDA svakim danom je sve JASNIJA !!!
a bitno je naglasiti da je za njegovog mandata i veliki mislilac i akademik Haris Zahiragić dobio posao n onako javno i transparentno putem konkursa.
Konakovic ce zasluziti povjerenje ako objavi sav kriminal ovog Turkovića i podnese prijave protiv njega.Jer Samir Turković se stalno poziva na Dininu zaštitu-to svi u ZZO znaju!
Običan čovjek, ako nije stranački vojnik, ne pustoji,ugrozena du mu ljudska prava i ne isjeca se vrijednim bez obzira na kvalitet osobe.Gdje su ti borci za ljudska prava,nevladine organizacije,zasto se o ovoj bolesti nadeg drustva cuti smatra se normalnim.
Konaković je već ojadio zdravstvo dok je bio premijer. Neće mu valjda sad dati odriješene ruke?
Ima li iko nadlezan a pošten da ovo redanje stranackih idiota zaustavu pred sudom. Ovo treba tretirati kao krivično djelo, koje ugrožava, kako licni integritet pojedinca tako i opsti napredak,a povecava korupciju i nesigurnost. Ima li neko ideju kako se protiv ovoga zla moze boriti običan covjek.
U redu da se trebaju svi izgrednici procesuirati pa i kazniti ako za to postoje dokazi ali os se nikad niko nije kaznio od onih iz vrha koji ovakve postavljaju i za koje rade ti uhljebi.Sve to zavrsi u ladicama podobnih sudija poput D.Burzic i njoj slicnih poslusnika.
Kakav užas. Zar mi svi izlazimo na izbore da bi se smjenjivali jedni,a dolazili jos gori.Zar je smisao izbora da se ovo radi i to javno,više se i ne krije ko ce gdje dobiti tal. 7Narode,trebamo prestati izlaziti na izbore dok ovo ne prestane.Ljudi se trebaju birati po sposobnistima i u državnim institucijama i ovi idioti koji su u vlasti ne treba da imaju mogućnost da dovode svoje stranačke poslusnike.Odosmo ispid svakog dna sa ovim nacinom.
Evo pravednika iz nipa, tako je hadzi Dino postavljaj direktore sa diplomom iz kiseljaka, kao sto je Muzura postavio koji je preko noci zavrsio zvanje kako bi mogao biti direktor turisticke zajednice.
Samir Turkovic treba ići u zatvor. Smjena je njemu nagrada!
U kriminalu do grla....apotekarski LOBI unistiti. Ne moye biti apoteka na svakih 10 metara i da svaka dobro radi. NENORMALNE MARZE imaju.
još jedan sda lopov koji će vrlo brzo završiti na optuženičkoj klupi zajedno sa svojim mentorima iz kriminalne organizacije sda.
Svi su smjenjivi, a samo je jedan vjecan, a to je direktor JKP Rad-a i njegov rogaticki klan.
@uprolazu1 Frajer smijenjen. Oboren mu izvještaj, nakon 20 god Selim Babic napusta Rad-
Bakirbabi u hajducima izgorješe džigere, ode narodni novac iz njihovih šapa, ode zlatna koka, ode sve, niko im nikad nije zabio prst u oko ko Konaković Elmedin & friends, bravo samo tako nastavite do konačnog kraha sdoo hobotnice.