Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za inicijativu... Konačno neka trunka aktivnosti...
Nisam direktno pogodjen, ali (se) apsolutno suosjecam sa Sarajlijama i, u po dana - u po noci, potpisujem. Vodosnadbijevanje Sarajeva je jedna rijetko vidjena blamaza.
Ma yebo vas racuni. Ja bih pristao placati duplo godinu dana al da imam vode kako treba. Nije poenta u tih par maraka da se ne plati i da opet nema vode. Poenta je da ima vode non stop.
Potpisujem bez razmišljanja, ovo je davno prevršilo mjeru, ne može javno preduzeće konzumirati sva prava, a ne ispunjavati obaveze!
facebook revolucija napokon mogu preko interneta dignuti svi svoj glas... više sam za ovu tužbu građanja pa možda koji i dinar dobijemo za napaćenost...
Gdje mogu potpisati?
Ovo se trebalo davnih dana uradit.
Dobro jutro džezeri ...
Ovo udruženje da osnuje ZELENU stranku i da razori SDA i SBB u KS na sljedećim izborima. SAD SVAKI DAN NEMAM VODE I PREKO DANA a hadžije hadžijaju po plaćenom hadžu u Meki ! Onak SDA četo Čedo Lukić štiti životnu sredinu. PRIŠREMITE GAS MASKE sada kada počlinje sezona loženja !
nemojte ljudi
Javite gdje će se skupljati potpisi... Pa ovo nema niđe, 21 vijek, a vode nema do 7h ujutro...
Udjes na link u tekstu i ispunis peticiju.
ja izdrkam u jorgan svako vece
kakva peticija pa to je glupost, nemamo mi ljudi moji problem samo sa vodom već sa vladajućom strukturom koja nas sistemski uništava više od dvije decenije, njima i odgovara da se problemi klasificiraju pojedinačno!
Za sanaciju vodovoa u KS treba otprilike 300 miliona KM, naplatiti ratnu odštetu od Srbije samo za grad Sarajevo i riješen problem :)