Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da pojacaju njemacki, 4 sata sedmicno, nek uce sto ce im trebati, sta ce im italijanski
A ja bih taj Njemacki izbacio, dovoljno je vec skola stranih jezika koje antidrzavno djeluju tako sto potpomazu egzodus iz ove drzave i jos na tome dobro zaradjuju. Njemacka ambasada, kursevi njemackog jezika, Gete institut... RAUS.
Bosnjaci se kunu.u BiH a svi bjeze iz nje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo njemački i nista više.Kad djeca odrastu da znaju jezik države u kojoj rade.
SerbianTroll Ko je tebi slagao da u Sarajevu nama izučavanja Srpskog. Svako dijete može odabrati još u osnovnoj školi, a na univerzitetima imaš odsjeke i za Srpski. Pa nije ti Sarajevo, neka zabit ko Drvar, Bosansko Grahovo itd. A što nema izučavanja Bosanskog nigdje u ersu, jedva se u Srebrenici izborili i svake godine se bore roditelji da bar djeci u knjižicama piše jezik kojim govore?
Moje dijete u sarajvu uci i cirilicu i latinicu. A da ste normalni a ne genocidni mozda bi neko i htio da ima nesto s vama. Al vama su drazi zlocinci i genocid od suzivota. Zato mrs u wc entitet i uzivajte dok ne dodje vrijeme da vas otkupimo radi dugova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daj recite da se zezate
Bolje da je francuski
Svakako moze biti korisniji od francuskog.
Čuj Mtel vlade italijanski, to samo kretenima može past napamet!!
Kolonizacija bosanaca je usmjerena najviše prema Njemačkoj, tako da je nekako logično koji jezik treba da se uči.
Sta ce im italijanski kad ce u Njemacku?
Nas nam jezil lose ide a ne italijanski
E meglio imparare le lingue straniere que litigare sui retti sociali...
Nije que, nego CHE 😊
Obezbjedite djeci kad zavrse srednju posao u industriji sjeverne Italije pa ce se kaniti I bosanskog I engleskog.
Pustite te experimente i ako hocete da budete respektabilna skola uvedite obavezan latinski dvije godine, kao sto je bilo nekada u gimaziji i srednjoj medicinskoj. Mnoga djeca ce vam biti itekako zahvalna, jer ce te ih dvostruko opismeniti, pogotovu oni koji kasnije zavrse visoke skole. Latinskim jezikom barataju i vjesto se sluze samo vrhunski intelektualci, a uz latinski nek djeca izaberu volja im Engleski ili Njemacki.
i treba ....Italijani su nam najiskrenije komsije
ljepsi je i stariji francuski od tog zabarskog
Kineski, ruski i turski jezik imaju najbolju perspektivu na Balkanu. Ovi koji idu na zapad njima ne treba engleski ili njemacki jer stvarno nije neophodan za pranje tanjira i serpi ili kopanje kanala.
uzas
I Slovenski treba uvesti to je oskocna daska prema EU