Projekat Sanele Diane Jenkins
0
Pokrenut portal za saradnju međunarodnih tužilaca
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIJASPORKI TOLIKO KOJE RADE I SUTE I NE PRICAJU,A VI PRICATE SAMO O JEDNOJ,FINO JE TO STO SANELA RADI I SVE OK,ALI VOLITE JE DOK DAJE LOVU,A POSLIJE CE TE JE MARSKATI IZ TE ZEMLJE
Svi ratni zločinci, bez obzira na vjeru i naciju, moraju odgovarati za zlodjela koja su počinili. U prethodnih 14 godina raznorazni političari u Bosni i Hercegovini su veoma veliki broj ratnih zločinaca primali u svoje kancelarije, razgovarali s njima tretirajući ih herojima (a ne zločincima) i to je najveći apsurd koji nam se mogao desiti.
Marrr.sss na s.cafe, pa u Dansku, dro.ljo ce.tnicka! ISSSSSSSSSSSSS
Ima nas jos vecih Bosanskih kraljica koji daju mozda vise za BiH, samo sto se ne qurcimo.....hehehe PS drago mi je da bilo ko pomaze nasu BiH!:-)
Jedina zena koja iskreno, bezrezervno i svim srcem pomaze Bosni.
Trazi te kit karson ,haj razligu....BRAVO SANELA LIJEPOTICE BOSANSKA
SANELA ,seceru,B R A V O, B R A V O, B R A V O
A ti si se borio sam za tu zemlju joj koji junak,a mi svi po dijaspori dezertirali,pobjegulje a vi svi junaci i junak do junaka,i treba da vam u BIH kaze Sanela istinu i znamo mi svi ko smo mi i sta smo koji smo po dijaspori samo sto vi ne znate ko ste i sta ste,i sto MRZITE I SEBE SAME,A NE DA NE MRZITE NEKOGA DRUGOG,TO JE TO STO JE ZALOSNO KOD VAS MRZNJA VASA.TVOJA SUDBINA I ZIVOT JE TVOJ,A MOJA SUDBINA I ZIVOT JE MOJ I NEMAS RAZLOGA DA BILO KOGA MRZIS ZA TO.
@odkud sad 17.35 nemos Sanelu u isti kos sa pobijeguljama u dijaspori, sa deze rterima sa olosem koji radi protiv zemlje i pljuje je sj ebava dje god stigne.nasi ti dijasporci^gofna psuju i mrze branitelje bosne i odbranu Bosne. Nadam se da ce Sanela ispricati i o vama de ze rt er ima kakav je imala suzivot sa vama kad joj je trebala pomoc. SANELU ZA PRVU PREDSJEDNICU REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!
volite je dok daje lovu i ne zabopravljate tad ,a kad prestane onda ce te joj sve po spisku...takvi ste u BIH ....
OTKUD SAD PA TO DA VI TO VOLITE NEKOGA IZ DIJASPORE,CUDNO KAD SMO MI DIJASPORCI ZA VAS U BIH NIKO I NISTA JER SMO POBJEGLI IZ ZEMLJE,CUDNO TO NESTA STO JE VOLITE SAD....
Svaka cast kraljice! Uradila si za ovu drzavu vise od vecine njenih politicara, i na tome smo ti vjecno zahvalni! Bravo Sanela!
Cura starno vrijedi. Nema suplje, nema pametovanja nego radi za BiH. Respect!
BOGU HVALA DA SE NEKO SJETIO DA SE NAPOKON NESTO KONKRETNO URADI PO TOM PITANJU!!!!
Svaka cast Sanela ! Treba sve hapsiti bez obzira ko su...Sa sve tri strane...Ima nas svakakvih.