Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molio bih svu balavurdiju,srednjoskolce i "huligane" da ne šaraju po ovom tramvaju svojim markerima.Makar dok se ne zavrsi SP..
Ako će šarat nek' našaraju bosanske ljiljane, jer ova OHR-ovska nametnuta zastava izgleda kao dječija karikatura.
Hahahahahaha.Pisat ce Emir Alma Mirza Adna Escollate
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala u ime Zmajeva. Ali ima li sta novo za nas gradjane, hoce li biti uspostavljene normalne linije preko zime ili da ocekujemo nove strajkove? Vidim danas vec strajkuju... ofarbase tramvaj da kupe koji poen i pravac kafana.
a ima li sta da gradjani pocnu karte placati?
Kad bude sta od toga da budu redovne linije i manje lopovluka u GRASU i realne cijene karata bice nesto i od toga da gradjani pocnu placat karte ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U ovom tramvaju popuste imaju reprezentativci BiH u fudbalu, i unutra ce pisati da se ustupi mjesto starijoj osobi iz fudbalskog saveza, a umjesto trudnicama da se ustaje Ibisevicu, Dzeki, Pjanicu, lijep gest;) Za obicne ljude karta se moze dobiti samo ako mogu vise od pet puta pimplat na glavi loptu, sto ce provjeravat vozac tramvaja, a najvjerovatnije da su za vozaca kandidati Baka, Vugdalic sa OBN-a, i Ciro Blazevic, mada su Ciri slagali da je u pitanju Ciro voz a ne tramvaj, al idu na to da je star i senilan, da nece skontat...;)
mogli su stavit ofirniji font xd
Revizori su Kolasinac i Spahic, pazite se.
Oprali ga iznutraaa!
respect radnicima grasa koji su ovo uradili ..... mogli su i politicari nesto uradit, *** ih u glavu maloumnu
ko puši ,zdravlje ruši,ko duva,ZMAJ ga čuva :D
ovi tramvaji su ružni, iz prahistorije su i sramota je da na njima bude logo zmajeva. da je nov i moderan tramvaj onda u redu, ali ovako na karanpanu stavljati grb bosne, bruka.
ne rise
samo nemjte sada i ovaj isvarati i to bosna
jeli voznja dzaba u ovom tramvaju?
Ideja je fantasticna...Pa kada su zmajevi nesta novo uradili za narod zasto niste i vi uradili novi tramvaj :D...Al et nije toliko lose uradjen i ovaj stari xD
DAJTE SVRSAJEVICU NEK' VOZI
Lijepo,lijepo,dok bude trajalo,samo Husin kamion je lijepsi!
Extra
Ekstra svaka cast! Tramvajem do Brazila xD Samo da oni papci grafitima ne upropaste
mozda ipak ima nade za gras.. jos i oni turci nesto ulazu hajde da se probude :(
amin