Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceta 2008..hmm..mese čini ovaj esdea kolektivno 2008 dvorane zapoceo.U jablanici isto 2008 poceta otvorena pred izbore a jos se ceka ko ce zaigrat u njoj..sta se samo para opralo na ovim dvoranama..
Yebo te, ako 'vako nastave ovaj Donji Vakuf će postat Gornji . . .
dvorana se vjerovatno pocela gradit prije rata
2008 pa procitaj text prije neg komentarises
Koliko je bošnjama stalo do dana državnosti bivše Republike BiH da su izgradili trotoar u dužini 60 koraka.
Pa na toliko ti se i prostire muslimanaki dio Bosne, hahah. Kad je svadba neka pa lad svatovi sviraju i nose ljiljane nemaju puno za manevar, malo naprijed, polukrug pa nazad u svoju prciju. hahah
A sta Tomislavgrad i Banja Luka dobijaju za dan drzavnosti u jednoj i jedinoj, suverenoj? Aaa ups, tamo se ne slavi dan drzavnosti. Hahaha.
Pita kolega iz Bijeljine kad je dan drzavnosti?
A drzave i ***** hahahhaaha 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
glasajte za mene...obecavam vam 100.000 kockica trotoara....
za one koji ne znaju: Edin Atić jedan od najših najboljih mladih košarkaša i kapiten juniorske reprezentacije je iz Donjeg Vakufa :) Nadam se da će u ovoj novoj dvorani bar jedan novi Atić :) Svaka čast ovoj opštini samo naprijed
@Stiv zar vi ne kažete općina?
@vitezoviredazmaja isti đavo isto ko jel kruh ili hljeb, od brašna je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije to nista kakav je trotoar sarajevo dobilo za dan drzavnosti ..
podno grijanje...namam riječi